VIDEO ⟩ Raidījums: Sievietei nenojaušot, viņa nonākusi parādnieku sarakstā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustrativs attēls.
Ilustrativs attēls. Foto: Piotr Cichosz/Unsplash

Dace no Jēkabpils veic mammas ikmēneša maksājumus par dažādiem pakalpojumiem. Rēķini tikuši apmaksāti laikus, taču sakaru operators kundzi iekļāvis parādnieku sarakstā, vēstī raidījums "Bez Tabu".

Jēkabpiliete atklāj, ka rēķinu apmaksai izmanto bankas automātisko maksājumus. Griežoties pie pakalpojuma sniedzēja atklājies, ka mainījušies līguma nosacījumi un pakalpojums, ko Daces mamma izmanto, līdz ar to cena.

"Ticamāk, ka mana mamma nav vienīgais seniors, kurš izmanto šādu te – kādreiz pensionāriem domātu – pakalpojumu. Tagad man zvana automātiskā "Anete", "tet" darbiniece, kura ziņo, ka ir parāds. Ļoti nešpetnā balsī, tiešām tracinoši," skaidro Dace.

"tet" pārstāve Laura Jansone gan uzsver, ka klientei tika pārtraukts viens no līdzšinējiem pakalpojumiem, aizstājot to ar citu, turklāt par to tika sūtīta informācija līgumā uzrādītajā saziņas kanālā.

Dace ir pārsteigta, ka, ja atsūta informāciju mobilajā lietotnē vai elektroniskajā pastā, tad nemaz netiekot pieprasīta atbildes vēstule. Līdz ar to klusēšana esot piekrišana.

Video: Raidījuma "Bez Tabu" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu