Teju neticami! Kā Baiba Sipeniece pakļuvusi zem vilciena (7)

Apollo.lv
Foto: Zane Bitere/LETA

Iemīļotā TV un radio ētera personība Baiba Sipeniece – Gavare viesojoties "STV Pirmā!" raidījumā "Kad viņas satiekas" atklāja, ka piedzīvojusi teju neticamu izglābšanos, kas likusi nojaust par augstāko spēku klātesamību cilvēka dzīvē.

Savulaik braucot vilcienā kopā ar Kristīni un Andu Zadovskām, māsām gadījies nozaudēt no Amerikas atvesto rokas somiņu – tā nejauši izkritusi no vilciena un Baiba, daudz nedomājot, metusies vērtīgo lietu glābt.

Mēģinot atkal ielēkt braucošā vilcienā, viņa parauta zem tā.

"Es tagad guļu, man virs galvas iet vilciens un es domāju – cik stulba nāve! Tiešām! 27. oktobris – vēl tagad atceros. Es domāju – ak dievs, nav pat ko atcerēties. Un tiešām – ir kaut kāds mirklis, kad tā filmiņa skrien un kaut kādi kadri no dzīves iet. Un es vienu mirkli guļu un domāju – drausmīgi stulba nāve! Kā es tai zārkā izskatīšos – to es pagūstu vēl izdomāt. Un tad mani kaut kāda roka paņem un izrauj ārā, bet vilciens aiziet," atceras Baiba Sipeniece – Gavare.

Tāpat viņa ne bez humora piebilst, ka šajā brīdī vēl dzirdējusi operdziedātājās Kristīnes Zadovskas dzidro altu, kura kliedz: "Maku paņem!" 

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu