No oktobra platformā "OnlyFans" aizliegs publicēt seksuāla rakstura saturu (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs foto
Ilustratīvs foto Foto: AFP / Scanpix

Uzņēmums "OnlyFans" paziņoja, ka šī gada oktobrī sāks aizliegt seksuāla rakstura saturu, ziņo ārzemju mediji. 

Sākot ar oktobri platformā "OnlyFans" aizliegs seksuāla rakstura saturu, teikts uzņēmuma publiskotajā ziņojumā. Kailfoto un videoklipi joprojām būs atļauti, ja tie saskanēs ar "OnlyFans" politiku.

"Lai nodrošinātu mūsu platformas ilgtspējību ilgtermiņā un turpinātu uzņemt iekļaujošu veidotāju un fanu kopienu, mums ir jāattīsta mūsu satura vadlīnijas," portālam "Bloomberg" sacīja "OnlyFans" pārstāvji. Lēmums tika pieņemts banku partneru un maksājumu apstrādātāju spiediena dēļ.

"OnlyFans" ir vairāk nekā 130 miljoni lietotāju, un neapšaubāmi lielākā daļa no viņiem, un jo īpaši ienesīgākie, ir pieaugušajiem paredzēta satura veidotāji. "OnlyFans" saņem 20% komisijas maksu no satura veidotāju ienākumiem. 

"No 2021. gada 1. oktobra "OnlyFans" aizliedz publicēt jebkādu ar seksuālām ievirzēm veidotu saturu. Veidotājiem arī turpmāk būs atļauts publicēt saturu, kas satur kailumu, ja vien tas atbilst mūsu pieņemamās lietošanas politikai. Tuvākajās dienās mēs dalīsimies ar sīkāku informāciju un aktīvi atbalstīsim mūsu satura veidotājus, veicot izmaiņas satura vadlīnijās," sacīts paziņojumā.

"OnlyFans" nav vienīgā platforma, kur pieaugušo satura veidotāji var pārdot seksuāla rakstura videoklipus un fotogrāfijas. Tomēr pandēmijas laikā "OnlyFans" zīmola atpazīstamība ir pieaugusi, pateicoties šiem pieaugušajiem paredzēta satura veidotājiem, kuriem sava auditorija būs jāveido no jauna citās platformās.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu