"Cilvēki ir nošauti arī par mazākiem apvainojumiem..." UFC zvaigzne asi kritizē Makgregora visatļautību sociālajos medijos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: Reuters/ScanPix

UFC pirmā smagā svara zvaigzne Entonijs Smits sarunā ar "Low Kick MMA" pauda savu neapmierinātību par īru cīkstoņa Konora Makgregora pēdējā laika absurdo uzvedību sociālajos tīklos.

Kopš jūlijā piedzīvotā zaudējuma pret Dastinu Porjē, Konors Makgregors savā "Twitter" kontā ir bijis "nevaldāms".

Vispirms īrs ļoti aizskaroši izteicās par Habiba Nurmagomedova mirušo tēvu Abdulmanapu, bet pēcāk Makgregors "ķērās klāt" bijušajam divu divīziju čempionam Danielam Kormjē, kurš kritizēja īra izteikumus par Nurmagomedova tēvu.

Pēc tam Makgregors asākā tvītu apmaiņā iesaistījās ar vēl vienu MMA aprindās cienītu cīkstoni Maiklu Bispingu.

Bijušais pirmā smagā svara čempiona titula pretendents Entonijs Smits pauda neapmierinātību ar Makgregora izteikumiem sociālajos medijos.

"Man riebjas šis "Twitter" pasākums. Man nepatika, kad viņš [Makgregors] uzbruka Nurmagomedova ģimenei, reliģijai un citiem personīgiem aspektiem. Es ar Lūku Rokholdu dažas reizes apmainījāmies ar apvainojumiem, bet tas nekad neaizgāja par tālu. Līdzīgi bija ar Džonu Džounsu, kurš izteica replikas, domādams, ka ir smieklīgs. Bet mēs nekad nenonācām līdz uzbrukumiem viens otra ģimenēm," sacīja Smits.

Cīkstonis uzskata, ka attieksme pret saviem amata brāļiem, iespējams, atspoguļo atšķirīgu dzīves gājumu.

"Konors ir aizgājis daudz par tālu. uz brīdi atkāpsimies no cīņas sporta. Cilvēki uz ielas ir nošauti arī par mazākiem apvainojumiem," norāda Smits.

"Nezinu. Varbūt man ir bijis cits dzīves gājums.  Varbūt es augot pieredzēju trakākus notikumus. Mani patiešām pārsteidz, ka Konoram pietiek drosme rakstīt tādas lietas. Vai viņš tiešām ir tik neaizskarams un tāpēc uzskata, ka var teikt, ko vien vēlas? Varbūt. Laikam viņam apkārt ir daudz apsargi," nobeigumā piebilda Smits.

Makgregors oktagonā atgriezties nevarēs aptuveni gadu, jo turpina atlabt no Porjē cīņā gūtā kājas lūzuma. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu