VIDEO ⟩ Ceturtdienas naktī vairākās vietās Rīgā tikuši aizdedzināti atkritumu konteineri (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Paul Bulai/unsplash

Naktī vairākās vietās Mežciemā, Rīgā, aizdegušies atkrituma konteineri. Vienā no ielām liesmas skāra netālu esošo transportlīdzekli, vēsta raidījums "Degpunktā".

Ceturtdienas naktī divos Mežciema mikrorajona pagalmos fiksēti noziegumi. Pie daudzdzīvokļu nama Druvienas ielā 34 naktī apuveni plkst. 2.30 kāds aizdedzinājis atkritumu konteinerus. Apkārtējie pamodās skaļa trokšņa dēļ. Pilnībā iznīcināts viens konteiners un bojāta tam blakus stāvošā automašīna.

"Pa logu paskatījos, es arī izsaucu ugunsdzēsējus, taču tos jau kāds bija paspējis izsaukt pirms manis, laikam tas vīrietis.

Kad es pamanīju ugunsgrēku, te viss jau bija liesmās. Es nezinu, vispār kaut kāds blīkšķis arī bija, tāds, ka es pat gaismu dzīvoklī izslēdzu, mazums kas," atceras vietējā.

Apkārtējie stāsta, ka "Audi" spēkrata saimnieks dzīvo vienā no šiem daudzdzīvokļu namiem, taču ar auto pārvietojas ļoti reti, arī 20. augustā braucamrīka īpašnieku nevienam no kaimiņiem vēl nebija izdevies sastapt.

Cilvēki izslēdz iespējamību, ka kāds aizdedzināja konteinerus ar mērķi pie reizes iznīcināt arī mašīnu un savas domas argumentē ar to, ka spēkrats bija stāvlaukumā novietots pareizi, nevienam netraucē, turklāt uz priekšēja paneļa, zem vējstikla bija redzama arī atbilstoša stāvēšanas atļauja.

Līdzīgs atgadījums aizvadītajā naktī tika fiksēts Mežciema ielā pie 23. mājas. Iespējams, vandalis sagādāja pamatīgas galvassāpes sētniecei, kas rīta agrumā uzgāja vairākas sadedzinātas plastmasas konteineru paliekas.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu