Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

VIDEO Raidījums: Uz nomaļa sliežu ceļa pirmdienas vakarā bojā gājis vīrietis, iespējams, tas bijis deputāts Kuzmins

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Ankush Minda/Unsplash

Uz nomaļa sliežu ceļa pirmdienas, 23. augusta, vakarā noticis traģisks negadījums - zem vilciena pakļuvis 37 gadus vecs vīrietis, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Dzirciemā, pretī Tapešu ielas 46. namam vietējie pieredzēja nepatīkamus notikumus. Viņi atceras, ka pievakarē, kāda tīņu kompānija tālumā pamanīja vīrieti, kas steidzās pāri dzelzceļa sliedēm, tobrīd strauji tuvojās lokomotīve.

Vīrietis steidzies. Pusaudzes vēlāk manījušas, ka galva un ķermenis ir atsevišķi.

"Viņš skrēja. Skrēja tieši virsū. Meitenes saka, ka apzināti.

Viņas pieskrēja, ieraudzīja, ka viss ir slikti un izsauca policiju. Atbrauca kriminālā policija. Es jautāju, kāds vecums viņam bija? Viņas atbildēja, ka ap 30 gadiem," stāsta vietējā iedzīvotāja.

Atbildīgajiem dienestiem ierodoties, gūts apstiprinājums, ka vīrietis gājis bojā, un, visticamāk, nāve iestājusies nekavējoties. Lokomotīve pēc incidenta apstājās gandrīz turpat sadursmes vietā, kas nozīmē, ka tās ātrums nebija liels.

Neoficiāli avoti raidījumam "Degpunktā" ziņo, ka bojāgājušais ir Rīgas domes deputāts Aleksandrs Kuzmins. Vietējie iedzīvotāji mediju publikācijās atpazīst savu kaimiņu.

"Viņš šeit dzīvo, es viņu zinu. Mūsu kaimiņš. No tās mājas, mēs viņu zinām ļoti labi," norāda vietējie iedzīvotāji.

Traģēdijas faktu nenoliedz arī Kuzmina kolēģis Miroslavs Mitrofanovs, gan nevēloties sniegt plašākus komentārus. Viņš izsaka līdzjūtību piederīgajiem.

Aleksandrs Kuzmins bija Latvijas Krievu savienības (LKS) Rīgas domes deputāts. Vēsturē viņš paliks, kā viens no vislabākajiem juristiem, kas strādāja cilvēktiesību jomā. Viņš strādāja ar vairākām lietām Eiropas Cilvēktiesību tiesā un strādāja sekmīgi.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu