Olga Kambala atklāj, cik mēnesī tērē privātmājas izmēra dzīvoklim klusajā centrā (16)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

STV Pirmā! realitātes šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigzne un bijušā basketbolista Kaspara Kambalas mīļotā Olga Kambala izrādīja savu ģimenes ligzdiņu un atklāja, no kādas summas katru mēnesi atvadās, lai tajā varētu mitināties.

"Mēs ļoti ilgi meklējām šo dzīvokli. Mēs jau bijām gatavi pārvākties, bet kaut kā ilgi nenāca tas īstais. Un tad mēs to atradām un esam ļoti laimīgi," stāsta Olga, kura pēc neilga romāna šā gada sākumā apprecējās ar bijušo basketbolistu Kasparu Kambalu.

"Kad bijām tikko iepazinušies, mums padomā bija cits dzīvoklis. Mēs sēdējām mašīnā un es teicu, lai viņš iedomājas, ka Kaspars Kambala iznāk ārā no šī centra dzīvokļa kāpņutelpas. Mēs sākumā ļoti gribējām dzīvot tieši centrā, bet tad tomēr pārvācāmies uz kluso centru!"

Olga ir ļoti priecīga par jauno dzīvesvietu un spriež, ka dzīve viņai šādi piespēlējusi vēl labāku variantu, kā bija plānots: "Īstenībā te nav daudz istabu, tikai četras, bet

te ir 200 kvadrātmetri, kas ir aptuveni tikpat daudz kā privātmājā.

Būs daudz jāmaksā par apkuri... daudz domājām par to, kā pavilksim to, jo esmu pieradusi dzīvot viena un rūpēties par trīs bērniem. Es skaitu uz priekšu. Mūsu budžets īrei un komunālajiem maksājumiem bija 1500 eiro, ziemā gan jau bišķi pārsniegsim."

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu