Jaunajā filmā par princesi Diānu galveno lomu atveido Kristena Stjuarte

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

"Krēslas" aktrise Kristena Stjuarte pārliecinoši attēlo princesi Diānu pirmajā tīzerī filmai "Spensere", kas ir biogrāfiska drāma par daudziem iemīļoto princesi, vēsta medijs "Variety".

Filmas direktors ir Pablo Larēns, kurš plašākai publikai ir spilgtāk pazīstams ar filmu "Džekija". Filmas "Spensere" darbība norisinās 1991. gadā Ziemassvētku brīvdienās, kad Diāna cīnās ar lēmumu izbeigt laulību ar princi Čārlzu, kuru filmā atveido Angļu aktieris Džeks Fārings.

Pirmās publicētās fotogrāfijas, kurās Stjuarte bija redzama Diānas izskatā teju "uzspridzināja" internetu. Fani ar nepacietību gaida, kad filmā varēs dzirdēt amerikāņu aktrises Stjuartes britu akcenta izpildījumu, jo Stjuarte minūtes garajā tīzerī pasaka vien divus vārdus.

"Viņi zina visu," Diānai treilerī stāsta aktrise Sallija Hokinsa, kura filmā spēlē šobrīd skatītājiem vēl nezināmu lomu. Viņa varētu būt Velsas princeses uzticības persona. Diāna treilerī atbild: "Viņi nezina."

Neskatoties uz īso dialogu, tīzeris skatītājiem piedāvā aizraujošu ieskatu Britu karaliskās ģimenes ekstravagantajā dzīvē karalienes privātajā Sandringemas muižā. Filmā "Spensere" notikumi nav atveidoti pilnīgi patiesi. Tie drīzāk kalpo kā priekšstats par to, kas varēja notikt šajā liktenīgajā brīvdienu periodā.

Lomās ir arī Olga Helsinga kā Jorkas hercogiene Sāra; Eimija Mensone kā Anna Boleina; un Niklass Kohrs kā princis Endrjū. Seriāla "Peaky Blinders" veidotājs Stīvens Naits ir filmas scenārija autors. Pirmizrāde kinoteātros ir paredzēta šī gada 5. novembrī.

Skaties filmas "Spensere" treileri šeit!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu