Britu prese: Elizabete II vēlas iesūdzēt tiesā princi Hariju un Meganu Mārklu (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Karl Weller/Shutterstock

Lielbritānijas karaliene Elizabete II ir nogurusi no nepārtrauktajiem prinča Harija un viņa sievas Meganas Mārklas apvainojumiem. Karaliene ir uzdevusi sagatavot "juridisku atbildi" uz viņu kritiku, ziņo tabloīds "The Sun", atsaucoties uz zinošu avotu.

Kā raksta tabloīds, karaliene ir gatava vērsties tiesā, taču cer, ka Harijs un Megana sapratīs un izbeigs konfliktu.

"Viņi ir vērsušies pie advokātiem, kas Harijam un Meganai dos ziņu un pabrīdinās, ka atkārtoti apvainojumi nav pieļaujami," tā anonīmais ziņotājs.

Pēc šī anonīmā avota teiktā, Bekingemas pils baidās, ka "amerikāņu sabiedrību" ietekmē laulātā pāra – Meganas un Harija teiktais. Turklāt karaliskajā ģimenē pastāv bažas par prinča Harija memuāriem, kas tiks izdoti 2024. gada beigās. Tādējādi karaliskās ģimenes pārstāvji konsultējas ar neslavas celšanas ekspertiem. Izdevniecība, kas izdos šo grāmatu, jau ir brīdināta - ja tekstā ir tiešas apsūdzības un uzbrukumi kādam no karaliskās ģimenes, var tikt celta prasība par neslavas celšanu vai tiesībām uz privāto dzīvi.

Kā jau iepriekš vēstījām, šā gada martā Saseksas hercogi sniedza interviju amerikāņu televīzijas zvaigznei Oprai Vinfrijai, kuras laikā Megana pastāstīja, ka savulaik karaliskā ģimene bija noraizējusies par pāra gaidāmā dēla Ārčija ādas krāsu.

Pēc šīs intervijas Bekingemas pils paziņoja, ka ir nobažījušies par šajā intervijā izvirzītajām tēmām un plāno šo jautājumu risināt privāti.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu