"Krekls neiet ciet - pogu nevar aizpogāt!" Magones vīrs Žanis izgāzies, pasūtot drēbes internetā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no STV video

Šovā "Slavenības. Bez filtra" jaunajā sezonā Magones vīrs Žanis par godu mazā Raimonda pirmajām skolas gaitām sarūpējis jaunas drēbes, taču labais nodoms beidzies ar kļūmi. 

Šoruden Magones dēls Raimonds uzsāk skolas gaitas. Par godu lielajam notikumam Žanis pasūtījis skolniekam svētku tērpu no vietnes "Aliexpress", taču, pienākot sūtījumam, kļuva skaidrs, ka vīrietis pārvērtējis Raimonda izmēru - lielākā daļa no saņemtā bērnam neder.

"Plēsām vaļā pakas drebošām rokām - it kā viss ir! Palika viss pēdējais - vai varēsim tikt viņā iekšā, jo Žanis, man liekas, ka nemaz nezina Raimja izmēru. Kārtīgam vīrietim pieklājas būt zolīdam, un slavenam bērnam it īpaši, jo viņu zina visa Latvija," tā Magone.

"Bijām priecīgi, laimīgi, bet krekls neiet ciet - pogu nevar aizpogāt! Ja neatradīsim citu baltu kreklu, kas iepakots vienā no kastēm, būs jāvelk zilais. Ja nevar baltu, šis arī nav tik slikts variants, kā saka," vīra kļūmi komentē dzejniece.

Kā jau ziņots, kanāla "STV Pirmā!" šova "Slavenības. Bez filtra" jaunajā sezonā Magone apņēmusies atrast savu brāli, pēc palīdzības vēršoties pat pie ekstrasensiem. Īpaši apspriesta tikusi dzejnieces privātā dzīve un attiecības ar Žani. Lai arī cik izaicinājumiem pilnas nebūtu Magones mīlas peripetijas, viņa neapstājas un piepilda sevi ar radošām izpausmēm - top jauns dzejas krājums sadarbībā ar dzejnieku no Liepājas, tiek kalti plāni par koncerttūri kopā ar dziesminieku Ainaru Bumbieru, viņa gozējusies Grieķijas saulē kopā ar Lauri Reiniku šovā "Četri uz koferiem" un, kas zina, iespējams, izdosies pat piepildīt senu sapni par Vislatvijas Magoņu salidojumu "Avotiņu" sētā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu