Pieredzes bagātais Rondo, iespējams, drīzumā atgriezīsies "Lakers" rindās

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Reižons Rondo
Reižons Rondo Foto: AFP/SCANPIX

Pieredzējušais saspēles vadītājs Reižons Rondo drīzumā varētu pievienoties Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienībai Losandželosas "Lakers", vēsta ESPN.

Augusta vidū Rondo tika iekļauts maiņas darījumā, kā rezultātā no Losandželosas "Clippers" nonāca Memfisas "Grizzlies" rindās. Pagājušajā sestdienā "Grizzlies" vienība izpirka Rondo līgumu, spēlētājam kļūstot par brīvo aģentu.

Rondo aizvadītajā sezonā 45 spēlēs "Clippers" un Atlantas "Hawks" sastāvā vidēji izcēlās ar 5,4 punktiem un 4,4 rezultatīvām piespēlēm. Trīspunktu metienus viņš izpildīja ar labāko precizitāti līdzšinējā karjerā - 40,4%.

Divkārtējais NBA čempions un četru Visu zvaigžņu spēļu dalībnieks Rondo iepriekš "Lakers" komandā spēlēja no 2018. līdz 2020.gadam. Tieši viņš spēlēja nozīmīgu lomu aizpagājušās sezonas "play-off" Orlando "burbulī", kad "Lakers" tika kronēta par čempioni.

Līgā 16 gadus spēlējošais Rondo ar "Lakers" plāno noslēgt veterāna līgumu par minimālo atalgojumu. Viņš ieņems vienu no trim brīvajām vietām, kas atlikušas Losandželosas komandā.

Rondo klātesamība dod lielāku vaļu "Lakers" līderiem Lebronam Džeimsam un jauniegūtajam Raselam Vestbrukam.

Tāpat starpsezonā "Lakers" komandā atgriezušies Dvaits Hovards, Trevors Ariza, Veins Elingtons un Kents Beizmors.

Pirmās deviņas sezonas NBA Rondo pārstāvēja Bostonas "Celtics", bet vēlāk spēlējis arī Dalasas "Mavericks", Sakramento "Kings", Čikāgas "Bulls" un Ņuorleānas "Pelicans" komandās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu