Salons piepīpēts un negrib atdot drošības naudu. Vīrietis vīlies saņemtajā pakalpojumā no auto nomas uzņēmuma

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Teddy Leung/Shutterstock

Kāds cilvēks vīlies saņemtajā pakalpojumā no auto nomas uzņēmuma. Viņš apgalvo, ka no reklamētā nekā nav bijis, tāpat problēmas radušās ar drošības naudas atgriešanu, vēstī raidījums "Bez Tabu".

Uzklausot cietušo un apkopojot informāciju, raidījums sapratis, ka darīšana ir ar uzņēmumu "KB Līzings", par kuru jau iepriekš saņemtas vairākas sūdzības. 

Andrejs dzīvo un strādā ārzemēs, bet ik pa laikam viesojas dzimtenē pie radiniekiem. Pirms ciemošanās Latvijā pagājušā gada vasarā viņš interneta sludinājumu vietnē noskatīja nomas automašīnu, ar ko Latvijā pārvietoties. 

"Bija diezgan izdevīgi. Divas nedēļas pirms ierašanās sazinājos, [sludinājumā] bija norādīta fiziska persona. Man apstiprināja, teica, ka sagaidīs mani lidostā.

Lielajām auto nomām cena bija milzīga. Paņēmu to pašu. 10 vai 15 eiro dienā par vecu "Golf". [Sludinājumā] bija rakstīts, ka ļoti labā tehniskā stāvoklī, tikko no Vācijas," atceras vīrietis.

Firmas pārstāvis sagaidīja lidostā, no kuras devās uz auto nomas uzņēmuma ofisu biroju ēkā Lielirbes ielā 17A, Rīgā. Cita starpā Andrejs samaksāja pieprasīto drošības maksu 50 eiro apmērā, ko, kā stāsta firmas klients, uzņēmuma pārstāvis mutvārdos esot solījis atdot, ja nebūs fotoradaru sodu.

Pirmais nepatīkamais pārsteigums Andreju esot sagaidījis, iesēžoties automašīnā, jo tās salons, kā atminas klients, pamatīgi smakojis pēc smēķiem. Tam, ka solītais ļoti labais tehniskais stāvoklis ir vien klientu pievilināšanas triks, Andrejs sapratis pēc tam, kad neesot varējis aizvērt logu pēc salona vēdināšanas. Logus viņš aizvēra, ceļot manuāli, aptverot tos ar pirkstiem.

Lietojot automašīnu vairākas dienas, Andrejs to nodeva firmai, kuras pārstāvis esot aizrādījis par nolauztu antenu, par ko sekotu soda sankcijas. Tomēr laimīgā kārtā Andrejs iepriekš automašīnu bija iemūžinājis fotoattēlos, kuros redzams, ka antena nebija arī atslēgu saņemšanas brīdī.

Video: Raidījuma "Bez Tabu" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu