Kādam kāzas, citam mantojums. Zodiaka zīmes, kuras septembrī pavadīs veiksme

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Astrologi brīdina, ka rudens sākums daudziem nebūs viegls. Bažas darbā, izdegšana, problēmas personīgajā dzīvē - septembris sagatavojis daudz pārbaudījumu. Tomēr dažām Zodiaka zīmēm ir paveicies vairāk. Kuri tie ir, vēsta portāls "Postimees".

Jaunava

Septembrī Jaunavām nebūs jāuztraucas par līdzekļu trūkumu. Šīs zīmes pārstāvjiem zvaigznes sola lielu naudas pieplūdumu. Arī veselības problēmas nav gaidāmas. Ja jūs jau ilgu laiku domājat par mājdzīvnieku, tagad ir īstais laiks to iegūt.

Svari

Svariem nākamajā mēnesī rudens blūzs nedraud. Gluži pretēji, jums būs patīkamas tikšanās un daudz prieka. Septembrī šīs gaisa zīmes pārstāvji varēs nodoties radošumam un pašizpausmei.

Dvīņi

Dvīņiem jāpievērš uzmanība 7. septembrim - tieši no šīs dienas viņus dzīvē pavadīs īpaša veiksme. Šīs zīmes pārstāvjus gaida daudz patīkamu pārsteigumu. Iespējams, Dvīņi saņems dāvanas vai mantojumu. Viņi var arī atklāt ģimenes noslēpumu, kas sola pārmaiņas uz labo pusi.

Lauva

Šīs karaliskās zīmes pārstāvji var atpūsties - septembrī viņiem nebūs lielu problēmu. Lauvām dota priekšroka rudens sākumā, īpaši finanšu jomā. Ir iespējama paaugstināšana darbā. Ja nesen esat saskāries ar veselības problēmām, tad septembrī jūsu stāvoklis uzlabosies.

Zivis un Vēzis

Paredzams, ka abas šīs Zodiaka zīmes mainīsies uz labo pusi no 17. septembra. Pateicoties tam, ka Saule nonāk Plutona aspektā, Zivis spēs sevi pierādīt darbā un noslēgt labus darījumus. Rudens sākums būs arī labs laiks precēties. Bet Vēzim būs patīkami ceļojumi un jaunas paziņas.

Vērsis

No 20. septembra Merkurs nonāks Jupitera aspektā. Kā atzīmē astroloģe Natālija Koljada, no šī datuma Vērsim veiksies visās dzīves jomās. Ir lielas izredzes doties uz ārzemēm vai gūt panākumus skolā.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu