Andželīna Džolija: Laulībā ar Bredu Pitu es baidījos par savu bērnu un ģimenes drošību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: MARK RALSTON/AFP

Aktrise Andželīna Džolija apgalvo, ka laulībā ar Bredu Pitu viņa baidījusies par savu bērnu un ģimenes drošību. Sieviete atklāj, ka karjeras sākumā viņai uzbrucis par izvarošanu notiesātais bijušais Holivudas producents Hārvijs Vainstīns.

Intervijā laikrakstam "The Guardian" Andželīna Džolija sīkāk skaidroja ilgo šķiršanās procesu no aktiera Breda Pita. Aktrise apgalvoja, ka laulību laikā baidījusies par ģimenes drošību.

"Es neesmu tāds cilvēks, kurš pieņem lēmumus viegli. Man vajadzēja daudz laika, lai es saprastu, ka man ir jāšķiras no savu bērnu tēva," intervijā sacīja Džolija.

Džolijai un Pitam ir seši bērni: Madokss, Paks, Zahara, Šilohs un dvīņi Viviena un Nokss. 

Džolija iesniedza laulības šķiršanas pieteikumu 2016. gadā. Lai gan bijušie mīļotie tagad ir juridiski šķīrušies, viņi joprojām cīnās par savu bērnu aizbildniecību.

Jautāta par pēdējiem pieciem gadiem, Džolija sacīja, ka šķiršanās bijusi "traumatiska", un piebilda: "Es domāju, ka zināmā mērā tāda kopumā ir bijusi pēdējā desmitgade. Es daudz ko nevaru teikt. Es domāju, ka dienas beigās, pat ja jūs un daži cilvēki, kurus jūs mīlat, esat vienīgie cilvēki, kas zina jūsu dzīves patiesību, par ko jūs cīnāties vai ko upurējat, vai ko jūs esat izcietuši, jūs esat mierā ar to neatkarīgi no visa tā, kas notiek jums apkārt."

Vēl viena problēma, kas radusies laulības laikā, bijusi Breda Pita vēlme sadarboties ar izvarošanā notiesāto producentu Hārviju Vainstīnu, kurš, pēc viņas teiktā, aktrisi ļaunprātīgi izmantojis.

"Es brīdināju cilvēkus par viņu. Es atceros, kā teicu Džonijam, savam pirmajam vīram, lai viņš nodod ziņu citām sievietēm, ka Vainstīns ir bīstams un ar viņu nevajag tikties. Man tika lūgts filmēties filmā "Aviators", bet es atteicu, jo bija iesaistīts Vainstīns. Es nekad vairs ar viņu nevēlējos satikties. Man bija grūti, kad Breds to tomēr darīja," sacīja aktrise. 

Džolija apgalvoja, ka Pits lūdzis Vainstīnu strādāt par producentu trillerī "Killing Them Softly". "Mēs strīdējāmies par šo tematu, protams, ka tas sāpināja mani," sacīja Džolija.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu