"Kurš šķiras - tu vai es?" Magone un Žanis kameru priekšā pamatīgi saplēšas (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

"Slavenības. Bez filtra" jaunajā sezonā "Ģimene burkā" zvaigznes, Bindru - Blumenauu ģimene no Jelgavas bija devusies uz Gulbenes pusi apciemot dzejnieci Magoni Šutovieni. Negaidot viņu priekšā izvērtās pamatīgs sievas un vīra strīds pa telefonu. 

Magones un Žaņa attiecības ļoti negatīvi ietekmē tas, ka pāris nemaz nedzīvo kopā - Magone rūpējas par "Avotiņu" saimniecību, bērniem, kā arī dārzu un neskaitāmiem dzīvniekiem, pa vidu visam vēl filmējoties šovā, bet Žanis strādā un dzīvo Smiltenē: "Tie ir normāli telefona zvani mūsu attiecības - kaut kādi uzbraucieni, toņa maiņas, skaļāki izteicieni un apvainojumi," atzīstas Magone.

Magones vīrs ķīviņā pa telefonu pauda neapmierinātību par to, ka, atgriežoties mājās pēc garas darba nedēļas, viņu sagaida nelaipna sieva, kura turklāt, viņaprāt, nav pienācīgi apkopusi māju un bērnus, tā vietā īsti neko nedarot.

"Tev vajag VĒL brīvo laiku? (..) Tas nav darbs, tu sēdi mājās. (..) Ja tu saki, ka tu strādā, tad mājai jābūt tīrai, paskaties, kā citas ģimenes dzīvo," dusmojas Žanis.

Magone nesaprot, kāpēc vīra darbs Smiltenē skaitās īsts darbs, taču viss, ko viņa dara mājās, ir "atpūta": "Protams, mani tas pazemo, ka jāklausās lekcijas būtībā par neko. Nevietā un nelaikā. Nu, tas galīgi nav tas, ko es gribētu dienas vidū dzirdēt. Ja uz tevi bļauj un pārmet, tad priekš kam visas tās lišķības par mīļo sieviņ..." nosaka Magone, piebilstot, ka viņas darbs netiek cienīts, kaut arī tas tāpat lauž kaulus.

"Ir viens foršais Žanis TV kamerās, ko visi mīl, bet tad ir otrs Žanis, kas ir man ikdienā, ko jūs, cilvēki, nezināt - bez filtriem manās mājās," komentēja sieva. Strīda karstumā no Magones izskanēja arī šāda frāze: "Bet kurš šķiras, tu vai es, vai ko mēs darām tālāk?" Lauciniece pēc saķeršanās ciemiņu priekšā pat prasīja Agritai Bindrei - Blumenauu komentēt dzirdēto. Viņas slēdziens - "Nav vērts."

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu