Leģendārais Deniss Rodmens atceras, kā ballējies kopā ar Vladimiru Putinu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Deniss Rodmens
Deniss Rodmens Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) leģenda Deniss Rodmens nesen viesojās podkāstā "Full Send", kur viņš skatītājiem sniedza nelielu ieskatu vizītē pie Krievijas Federācijas prezidentu Vladimiru Putinu.

60 gadus vecais Rodmens savas dzīves laikā ir pieredzējis ļoti daudz. Laukumā viņš bija viens no visu laiku labākajiem aizsardzības spēlētājiem, bet ārpus tā viņš dažādu iemeslu dēļ ar visai lielu regularitāti mēdza parādīties ziņu virsrakstos.

"Full Send" podkāstā bijušais basketbolists atklāja, ka savas dzīves laikā ir bijis izklaidēties arī ar Krievijas Federācijas prezidentu Vladimiru Putinu. 

Rodmenam tika vaicāts, vai Krievijas prezidents viņu tikšanās reizē runāja sliktu par citu bijušā basketbolista draugu Kimu Čenunu: "Nē. Viņš [Putins] ir ļoti stilīgs. Pāris gadus atpakaļ mēs bijām ballēties. Ar mums bija aptuveni 30 ļoti seksīgas sievietes. Jūs jau zināt, ka krievietes ir ļoti seksīgas. Viņam bija aptuveni desmit "Bentley" mašīnas un mēs braukājām pa naktsklubiem."

Kādā no šīm izklaides vietām Rodmens esot saticis skaistāko sievieti, ko jebkad dzīvē redzējis. Abi esot iepazinušies un nedaudz aprunājušies, līdz konkrētā sieviete teikusi: "Man jāiet tikt galā ar Putinu."

Precīzāku kontekstu sievietes teiktajam Rodmens tā arī nespēja sniegt.

Putins nav vienīgais valsts vadonis, ar kuru savas dzīves laikā, vismaz pēc paša Rodmena stāstītā, bijušais basketbolists ir devies izklaidēties. Tāpat viņš savā laikā esot piedalījies trakās ballītēs kopā ar Ziemeļkorejas līderi Kimu Čenunu.

Savas NBA karjeras laikā, Rodmens kļuva par vienu no visu laiku labākajiem aizsardzības spēlētājiem, par ko liecina arī viņa divas sezonas labākā aizsardzības spēlētāja trofejas, kā arī septiņi sezonas labākā atlēkušo bumbu vācēja tituli.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu