Ainars Mielavs: Diemžēl Latvijā dzīvojošie cilvēki nav īpaši gudri (56)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ainars Mielavs
Ainars Mielavs Foto: Ieva Lūka/LETA

Mūziķis un izdevējs, mūzikas ierakstu veikala "Upe" vadītājs Ainars Mielavs, viesojoties LTV raidījumā "Rīta panorāma", pauda savu viedokli par iedzīvotāju nostāju saistībā ar vakcinēšanos pret Covid-19. 

"Latvijā dzīvojošie cilvēki nav īpaši gudri diemžēl, manuprāt. Labi, mums nepatīk kā uzvedas viens otrs ministrs vai mēs varam uzgāzt visu uz valdību vai vēl uz kādu. Bet pietiek taču paskatīties uz attīstītām pasaules valstīm, kaimiņvalstīm kaut vai, uz Islandi, uz Izraēlu, kas ir zīmīgi.

Vai tad tas, ko viņi dara, lai cīnītos pret šo sērgu ir, mūsuprāt, nepareizi? Viņi ir idioti vai kaut kā tā? Par to man ir ļoti žēl.

Man ir ļoti žēl, ka, atgriežoties skolā, izrādās, ka manas meitas ir tikai vienas no nedaudzajām klasē, kuras ir vakcinējušās pret Covid-19, un diemžēl jau sākas pirmās karantīnas, tiek slēgtas klases un tamlīdzīgi. Man tas ļoti nepatīk. Es tomēr ceru uz kaut kādu skaidro saprātu un saņemšanos," sacīja Mielavs. 

Atgādinām, ka pagājušā gada nogalē Ainars Mielavs vietnē "Facebook" paziņoja, ka ierobežojumu dēļ ierakstu veikals "Upe" Vaļņu ielā 26 tiks slēgts.

"Nu lūk, tas arī viss. Viss manai un Sandras Amerikas skaistajai idejai, kura piedzīvoja 19 laimīgus gadus Vaļņu ielā 26. Ņemot vērā Latvijas valdības jaunos ierobežojumus, 18. decembrī ir mūsu pēdējā darba diena," teikts Mielava ierakstā. 

Komentāri (56)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu