Traģiski bojāgājušā Pola Volkera māte atkāj vēl nedzirdētas liktenīgās dienas notikumu detaļas (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pols Volkers
Pols Volkers Foto: STRINGER/REUTERS

Pirms teju astoņiem gadiem aktieris Pols Volkers gāja bojā traģiskā autoavārijā. 12. septembrī aktierim Polam Volkeram būtu apritējuši 48 gadi. Jaunajā platformas "Netflix" dokumentālajā filmā aktiera māte atklāj vēl nedzirdētas detaļas par dēla pēdējiem dzīves mirkļiem. 

2013. gada 30. novembrī pēc viesošanās labdarības pasākumā aktieris Pols Volkers iekļuva traģiskā autoavārijā, kas atņēma viņam dzīvību. 

Aktiera mamma Šerila jau iepriekš ir stāstījusi par liktenīgās dienas rītu, aprakstīdama, ka dēls bijis ļoti labā noskaņojumā. Jaunajā platformas "Netflix" dokumentālajā filmā "I am Paul Walker" Šerila pastāstīja sīkāk par 30. novembra notikumiem. 

Šerila aprakstīja, kā Volkers sēdējis virtuvē un aizrautīgi stāstījis par jauno "Fast and Furious" filmēšanas gaitu. Viņi tajā vakarā plānojuši iegādāties un izrotāt Ziemassvētku eglīti. 

"Mums bija laba saruna, bet viņš bija aizmirsis, ka viņam jābūt kādā pasākumā. Viņš saņēma īsziņu un teica: "Ak dievs, man jāsteidzas!"," sacīja Šerila. 

"Es gaidīju viņu atpakaļ agrā pēcpusdienā, vakarā. Mums kopā ar viņa meitu bija plāns rotāt Ziemassvētku eglīti," piebilda Šerila. 

Šerila paskaidroja, ka viņa vēlas, lai cilvēki zinātu, ka Volkers ir viņas dēls. 

"Daudzi cilvēki domā: "Viņš bija filmu zvaigzne, kas zaudēja dzīvību autoavārijā." Bet viņš bija daudz vairāk. Tas bija tikai mazs gabaliņš no tā, kas viņš patiesībā bija. Viņš bija apbrīnojams cilvēks. Esmu saņēmusi vēstules no cilvēkiem visā pasaulē, kuri sacīja, ka viņš ir mainījis viņu dzīvi. Tas ir tik svētīgi. Viņu nekad neaizmirsīs," nobeigumā sacīja Šerila. 

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu