Plēš traukus un lamājas. Kā katra Zodiaka zīme uzvedas dusmu uzplūdos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Vieni no dusmām spēj plēst traukus, kamēr citi, vienaldzīgi klusējot, aizver aiz sevis durvis. Uzzini, kā katra Zodiaka zīme uzvedas dusmu uzplūdos, vēsta portāls "Starhit".

Auns

Auniem nepatīk konflikti. Tie var būt vienkārši skarbi (tur, kur bizness to prasa), tie var būt stingri, bet visos iespējamos veidos viņi centīsies neizraisīt atklātu konfliktu. Ja neesat saskāries ar dusmīgu Aunu, jums paveicies. Izvairieties no šī Auna stāvokļa.

Vērsis

Vērši ir tik iekšēji sakārtoti, ka paši nezina, kā izturēsies dusmu uzplūdā. Sakarā ar to, ka šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ir ārkārtīgi pacietīgi, viņu dusmas var izpausties divējādi: skaļi vai klusi. Visbriesmīgākais stāvoklis Vērsim ir tad, kad viņš klusē.

Dvīņi

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ir konsekventi un organiski savās izpausmēs. Ārkārtēju laipnību spēj apvienot ar dusmām. Dusmās Dvīņi ir aktīvi. Viņi var sniegt pamatotus apgalvojumus skarbā formā, vai arī aizcirst durvis un nenākt vairs laukā.

Vēzis

Jūs varat uzturēt jauku sarunu Vēža kompānijā, taču, ja jūs aizskarat šīs zīmes pārstāvja godu vai cieņu, jūs būsiet pārsteigts par sekām. Jebkura mīļa saruna var beigties ar kāršu atklāšanu, kurā Vēzis nevilcinoties jums pārmetīs kaut ko, kas nemaz uz jums neattiecas.

Lauva

Lauvas skaļi paziņo par savām tiesībām. Labākais veids, kā izvairīties no uguns, ir iet prom. Ļoti emocionāls, ārkārtīgi viegli aizvainojams un izmisis.

Jaunava

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem piemīt provokatīvas spējas. Tāpēc viņu "trakumsērga" var arī pārvērsties par provokāciju.

Svari

Lai cik mierīgi viņi būtu, dusmās viņi ir pārliecinoši un emocionāli. Jāatzīmē, ka Svariem nepatīk reklamēt savu laimi, bet dusmas izplatīsies visur. Iespējamas dusmas, atkarībā no situācijas un situācijas spriedzes.

Skorpions

Skandāls nozīmē skandālu. Skorpioni ir gatavi aizstāvēt savas intereses un nostāju līdz galam neatkarīgi no pielietojamajām metodēm. Dusmās Skorpiona acis izsaka tik daudz, ka vārdi nav vajadzīgi.

Strēlnieks

Izmisušais Strēlnieks, sasniedzot dusmu katarsi, pat spēj fiziski ietekmēt. Protams, ne visi, bet tomēr. Strēlniekam ir ārkārtīgi grūti tikt galā ar savām dusmām, tāpēc viņi parasti izvēlas klusēt, bet, ja to prasa viņu iekšējais stāvoklis, viņi atļaus sev visu.

Mežāzis

Mežāža izsmalcinātā daba neiztur kaislību intensitāti. Tas nav vājuma pazīme, tā ir uzņēmības pakāpe. Dusmās viņi ļauj sev izmantot visus aizliegtos paņēmienus. Pozitīvais ir tas, ka viņi ātri izstājas, aizmirstot par konfliktu.

Ūdensvīrs

Visprecīzākais vārds, kas izsaka dusmīga Ūdensvīra stāvokli, ir izmisums. Tas nenozīmē, ka viņš agresijā plosīsies. Ūdensvīrs spēj norobežoties, nelaižot sev tuvumā nevienu. Šāda pauze var ilgt diezgan ilgu laiku.

Zivis

Konfliktā Zivis atbildēs tā, lai to atcerētos. Zivju talants slēpjas faktā, ka ar vienu vārdu viņi spēj nodarīt daudz vairāk ļauna nekā jebkura viņu darbība. Viņi ir gudri, un dusmu brīžos viņi ir īpaši aukstasinīgi.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu