Izdienas pensijā dosies IeVP priekšniece Spure (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ieslodzījuma vietu pārvaldes priekšniece Ilona Spure piedalās komunistiskā terora upuru piemiņas vietas atklāšanas pasākumā Rīgas Centrālcietumā, kas veltīta 99 komunistiskā terora upuriem, kurus 1941.gadā prettiesiski nošāva un apraka Rīgas Centrālcietuma 4.korpusa pagalmā.
Ieslodzījuma vietu pārvaldes priekšniece Ilona Spure piedalās komunistiskā terora upuru piemiņas vietas atklāšanas pasākumā Rīgas Centrālcietumā, kas veltīta 99 komunistiskā terora upuriem, kurus 1941.gadā prettiesiski nošāva un apraka Rīgas Centrālcietuma 4.korpusa pagalmā. Foto: Edijs Pālens/LETA

Pirms pilnvaru termiņa beigām izdienas pensijā nolēmusi doties Ieslodzījuma vietu pārvaldes (IeVP) priekšniece Ilona Spure.

Spure aģentūrai LETA pavēstīja, ka lēmums doties izdienas pensijā nebija spontāns un pirms tam tika pienācīgi izsvērts. Viņa sacīja, ka šis lēmums nav saistīts ar viņas profesionālo darbību vai kādu citu personu ietekmi, un balstās vienīgi uz viņas velmi pievērsties citām lietām, tai skaita uzlabojot savu veselību.

Spure izdienas pensijā dosies oktobra vidū.

2018. gada aprīlī valdība Spuri iecēla pārvaldes priekšnieces amatā uz vēl vienu termiņu. Spurei termiņš bija paredzēts līdz 2023. gada 18. jūlijam.

Viņa šo amatu ieņem kopš 2013. gada jūlija. Iepriekš Spure ieņēma IeVP Resocializācijas dienesta priekšnieces amatu.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu