Ādažu vidusskolā attālināti mācīsies 21 klase Covid-19 pozitīvu gadījumu dēļ (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Skola. Ilustratīvs foto.
Skola. Ilustratīvs foto. Foto: Unsplash

Ādažu vidusskolā attālināti vai daļēji attālināti mācīsies 21 klase Covid-19 pozitīvu gadījumu dēļ, apstiprināja vidusskolas direktors Česlavs Batņa.

Viņš informēja, ka vakar notikusi kārtējā skolēnu testēšana, kuras laikā fiksēti Covid-19 pozitīvi gadījumi. Jau no vakardienas tika informēti bērnu vecāki par attālinātajām mācībām.

Turpmāk klasēs, kurās ir skolēni ar Covid-19 sertifikātiem, šiem bērniem notiks mācības klātienē, bet tiem, kuriem nav sertifikātu - attālināti.

Batņa atzina, ka līdz ar to mācību process Ādažu vidusskolā šobrīd būs maksimāli sarežģīts un tiek strādāts pie turpmākiem risinājumiem.

Ja pagājušajā mācību gadā, kad nebija pieejamas vakcīnas, skola pieņēma lēmumu par attālinātajām mācībām, kad deviņās klasēs tika konstatēts Covid-19, tad pašlaik šāds lēmums netiks pieņemts.

Batņa uzsvēra, ka viņš nevarētu argumentēt šādu lēmumu to bērnu vecākiem, kuri ir vakcinējušies un vakcinējuši bērnus pret Covid-19.

Ņemot vērā, ka arī atsevišķiem skolotājiem ir konstatēts Covid-19 un skolotāji tādēļ spiesti organizēt mācības no mājām, pašlaik situācija esot tuvu dramatiskai.

Ādažos turpinās skolēnu individuālā testēšana, gadījumos, kad klasē konstatēts kāds Covid-19 gadījums.

Skola darīs visu iespējamo, lai maksimāli ātri informētu vecākus par turpmākajām mācību procesa izmaiņām, teica skolas direktors.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu