Pārtopi par seksīgu Bērniju Sandersu! Iespējams iegādāties amizantu Halovīna kostīmu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Šī gada 20. janvārī, Vašingtonā norisinājās ASV prezidenta vēlēšanu uzvarētāja Džo Baidena inaugurācija, ko klātienē apmeklēja vairāki politiķi, tostarp Bērnijs Sanders. Inaugurācijas laikā uzņemtais Sandersa foto kļuva par īstu interneta hitu un nu, tuvojoties Halovīniem, iespējams pārtapt par ikonisko tēlu.

80 gadus vecais Vermontas senators ir iedvesmas avots Halovīna kostīmam, ko jau tagad iespējams iegādāties "Dolls Kill" tiešsaistes veikalā.

Seksīgais Bērnija Sandersa iedvesmotais kostīms tiek pārdots par 85 ASV dolāriem (72 eiro). Tērps sastāv no pelēka mēteļa, sejas maskas un ikoniskajiem Sandersa cimdiem. 

Atgādinām, ka milzīgu uzmanību Vašingtonā notiekošajā inaugurācija izpelnījās Bērnijs Sanders, un to izjuta arī viņa dūraiņu autore - skolotāja, kura atzina, ka ir priecīga par tik lielu cilvēku interesi, taču cimdu, ko tirgot, viņai vairs neesot.

"Paldies visiem par lielo interesi! Esmu ļoti pagodināta, ka Bērnijs tos uzvilka uz ASV prezidenta inaugurāciju, taču diemžēl vairāk man šādu cimdu nav," vietnē "Twitter" rakstīja Džena Elisa bilstot, ka ir daudz citu cilvēku, kuri tirgo līdzīgus dūraiņus.

Otrās klases skolotāja cimdus Bērnijam uzdāvināja 2016. gadā, kad ar viņa radinieci vienā privātskolā mācījās Dženas meita.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu