SPKC: Gulbenes maršruta autobusos pārvietojies Covid-19 slimnieks

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Zane Bitere/LETA

Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) epidemiologi, veicot epidemioloģisko izmeklēšanu, noskaidrojuši, ka pasažieris, kuram apstiprināta inficēšanās ar Covid-19 izraisošo vīrusu, 21. un 22. septembrī braucis ar autobusu maršrutā Gulbene - Rimstavas - Sveķu skola - Arodvidusskola - Gulbene, vēstī SPKC.

Pasažieris, kurš saslimis ar Covid-19, braucis plkst. 7.25 no Gulbenes līdz Gulbītim un atpakaļ ar autobusu maršrutā Gulbene - Rimstavas Arodvidusskola - Sveķu skola - Gulbene plkst. 16.56 no Gulbīša līdz Gulbenei. 22. septembrī viņš braucis ar tā paša maršruta autobusu plkst. 7.25 no Gulbenes līdz Gulbītim.

Visiem pasažieriem, kuri brauca minētajos datumos šajos autobusu maršrutos, ieteicams novērot savu veselības stāvokli. Ja tiek novēroti Covid-19 raksturīgi simptomi, ieteicams palikt mājās un sazināties ar savu ģimenes ārstu, lai izvērtētu veselības stāvokli, rekomendē SPKC.

SPKC atgādina, ka šādos gadījumos ātrāk uzzināt, ka ir būts kontaktā ar Covid-19 slimnieku, var palīdzēt lietotne "Apturi Covid". Izmantojot lietotni, varēs savlaicīgāk izolēties, lai neapdraudētu ģimeni, kolēģus, draugus un pārējos iedzīvotājus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu