Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

FOTO un VIDEO ⟩ Afganistānas pilsētas laukumos talibi "publiskai apskatei" izlikuši vairākus līķus (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Afganistānā nošauti četri noziedznieki, kuru mirstīgās atliekas vēlāk tikušas publiski novietotas pilsētas laukumos, ziņo raidorganizācija BBC, atsaucoties uz talibu paziņojumu. 

Talibi ziņo, ka viņi ir nošāvuši četrus iespējamos nolaupītājus un pakāruši viņu ķermeņus Afganistānas pilsētas Heratas publiskajos laukumos.

Šāda "izrāde" notikusi vienu dienu pēc tam, kad talibu amatpersona bija brīdinājis, ka valstī tiks atsākta dažādu aizliegtu sodu izpilde, tostarp nāvessodi un amputācijas.

Četri vīrieši tika nogalināti apšaudes laikā, kad viņi bija sagūstījuši kādu uzņēmēju un viņa dēlu, saka vietējā amatpersona.

Vietējie iedzīvotāji ziņo, ka pilsētas centrā bija redzams pakārts cilvēka līķis. Vietējais veikala darbinieks Vazīrs medijiem stāsta, ka pilsētas laukumā tika nogādāti četri cilvēku līķi, no kuriem viens tika tur pakārts. Tikmēr pārējie trīs līķi tika pārvietoti uz citiem pilsētas laukumiem "publiskai apskatei". 

Heratas gubernatora vietnieks sacīja, ka līķu demonstrēšana tika veikta, lai cilvēkus atturētu no turpmākiem noziegumiem. 

Foto: Reuters/ScanPix
Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu