Faniem radušās aizdomas, ka Megana Mārkla gaida trešo atvasi (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

6. jūnijā Megana Mārkla un princis Harijs otro reizi kļuva par vecākiem. Kopš tā laika Saseksas hercogiene nav parādījusies sabiedrībā un gandrīz nav sniegusi intervijas. Protams, fanus visvairāk interesēja tas, kā bijusī aktrise pēdējo mēnešu laikā ir mainījusies un nu, pēc parādīšanās sabiedrībā, fani prāto - vai ir laiks pāri sveikt ar trešās atvases gaidīšanu?

Radušās aizdomas, ka prinča Harija sieva Megana Mārkla ir trešā bērna gaidībās. Otro bērnu aktrise dzemdēja jūnija sākumā. Viņai izdevās ātri iegūt formu - daudzi pat bija greizsirdīgi. Neviens nevarēje paredzēt, ka pēkšņi zvaigzne sabiedrībā sāks parādīties lielizmēra kleitās, slēpjot vidukli. Vai tā nav zīme?

Mārkla nebija manīta salīdzinoši ilgu laiku. Viņai, iespējams, bija kādas nepatikšanas pēc dzemdībām vai vienkārši labi pelnīts atpūtas laiks. Saseksas hercogienes parādīšanās labdarības pasākumā "Global Citizen Live" tika gaidīta ar nepacietību.

Viņa kopā ar vīru Hariju uzrunāja sabiedrību par vakcinācijas nozīmi, par cilvēces pestīšanu, taču cilvēku prātos palika nevis pāra vārdi, bet gan pati Megana.

Viņa pozēja sniegbaltā kleitā ar taisnu piegriezumu, ko rotāja ziedi. Lai gan tērps neizcēla Meganas ķermeņa izliekumus, zem tās rēgojās neliels vēders.

"Vai viņa drīz atkal būs māte?"; "Kas notiek? Vai Mārkla atkal ir stāvoklī?"; "Karaliene būs šokēta!"; "Meganu un Hariju, iespējams, var apsveikt ar gaidāmo ģimenes pieaugumu!" - sociālo tīklu lietotāji komentēja aktrises izskatu.

No Lielbritānijas karaliskās ģimenes locekļiem oficiāli komentāri par ģimenes pieaugumu vēl nav saņemti.

Jau ziņots iepriekš, ka 6. jūnijā princis Harijs un Megana Mārkla paziņojuši, ka pasaulē nācis viņu otrais bērns - meita Lilibeta "Lilija" Diāna Mountbatena-Vinsdora.

Meita Lilibeta pasaulē nākusi piektdienas, 4. jūnija rītā Santabarbaras slimnīcā, Kalifornijā.

Paziņojumā rakstīts, ka Meganai un meitiņai ar veselību viss ir kārtībā. Meitenes vārds dots par godu Karalienei Elizabetei, bet vārds "Diāna" dots par godu princesei Diānai.

Jaundzimusī meitene ir Elizabetes 11. mazmazbērns.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu