VIDEO ⟩ Pirms Usika un Džošua cīņas pieredzēts viens no visu laiku biedējošākajiem nokautiem (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kalums Smits un Lenins Kastiljo
Kalums Smits un Lenins Kastiljo Foto: Reuters/ScanPix

Aizvadītajā nedēļas nogalē cīņu vakarā, kura galvenais duelis norisinājās starp Oleksandru Usiku un Entoniju Džošua, tik pieredzēts viens no biedējošākajiem nokautiem.

Jau ziņots, ka naktī uz svētdienu, 26. septembri, Oleksandrs Usiks pēc tiesnešu lēmuma uzveica britu boksa superzvaigzni Entoniju Džošua.

Tomēr vakara biedējošākais mirklis tika pieredzēts vēl pirms lielās cīņas, kad Kalums Smits nokautēja Leninu Kastiljo.

Savā garajā vēsturē bokss ir paņēmies neskaitāmu cīkstoņu dzīvības. Arī pēdējos gados netrūkst gadījumu, kad bokseri pēc piedzīvota nokauta nonāk komā, no kuras pamosties neizdodas. Vēl septembra sākumā pēc nokauta mūžībā devās 18 gadus vecā meksikāņu boksere Dženete Cakariasa Capata.

Ļoti biedējoša epizode tika pieredzēta pēc tam, kad Smits otrajā raundā Kastiljo aizsūtīja nokautā. Ir redzēts, ka cīkstoņu ekstremitātes pēc nokauta paliek stīvas, tomēr fakts, ka teju viss Kastiljo ķermenis pēc nokauta trīcēja, bija satraucošs.

Kastiljo pēc cīņas, protams, tika nogādāts slimnīcā. Tomēr pēc vairākām medicīniskām pārbaudēm un testiem viņš no slimnīcas svētdien tika atbrīvots, lai dotos mājās uz dzimto Dominikas republiku. Tiesa, Kastiljo, visticamāk, saņems medicīnisko diskvalifikāciju.

Kastiljo karjerā šis bija ceturtais zaudējums 25 cīņās, savukārt Smits izcīnīja 28. uzvaru no 29 profesionālās karjeras cīņām.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu