Oļega Znaroka un viņa mīļotās Ilonas mīlasstāsts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Oļegs Znaroks ir bijušais Latvijas izlases hokejists un galvenais treneris. Par viņu interneta vidē lasāms daudz, taču kas ir zināms par viņa sievu Ilonu, ar kuru kopā laulībā pavadīti jau vairāk nekā 30 gadi?

Iepazīšanās

Simboliski, ka hokejists savu nākamo sievu satika pēc hokeja spēles. Mača laikā līdzjutēju vidū viņš ieraudzīja Ilonu. Tajā laikā viņa draudzējās ar spēlētājiem no citiem hokeja klubiem, tāpēc bija biežs skatītājs hokeja spēlēs. Kad pēc vienas no spēlēm viņa devās uz restorānu svinēt uzvaru, viņa satika Oļegu. Interesanti, ka Oļegs bijis kautrīgs un nav uzdrošinājies Ilonai tuvoties, lūdzis draugu palīdzību.  

Tomēr tagad Ilona ir pārliecināta, ka Oļegs viņas sirdi iekaroja tieši ar savu spēcīgo raksturu: "Atceros, mēs pirmo reizi sastrīdējāmies, un viņš ar manu draudzeni atbrauca pie manis, tāpēc, ka adresi es viņam nedevu. Atnāca ar pušķi... Kad viņš brauca garām tirgum, lija lietus, visas [ziedu] tantiņas bija aizskrējušas. Tā viņš paņēma ziedus vienkārši no spaiņa un atnesa."

Konflikts ar bandītiem

Viena no, iespējams, ekstrēmākajām epizodēm pāra dzīvē norisinājās 1988. gadā. Kādā Jūrmalas restorānā Znarokam izveidojās konflikts ar dažiem bandītiem. Taču konflikta iznākums, par laimi, bija diezgan veiksmīgs.

"Mēs palikām vieni ar tēvu pret desmit cilvēkiem. Pārējie slēpās zem galdiem. Pa gaisu lidoja viss - gan krēsli, gan puķes, viss," sacīja Znaroks.

Ģimene

Krievijas izlases treneris un viņa mīļotā Ilona izaudzinājuši divas meitas. Valērija strādā mārketinga nozarē, Alisa ir modele. Meitas atklāja pavisam neparastu stāstu, kas viņām saistās ar tēvu.

Ģimenes vakariņās abas meitas atzina, ka vēlētos, lai viņu topošie vīri būtu līdzīgi tēvam. Ģimenes galva nespējis savaldīties un izplūdis laimes asarās. 

Oļegs Znaroks un Ilona ir laimīgi kopā vairāk nekā 30 gadus, un nesen viņi svinēja meitas kāzas - Alisa arī mija gredzenus ar hokejistu - par laimīgo kļuva Artemijs Panarins.

"Es pielāgojos Artemijam, man ir daudz jāziedo. Daži cilvēki domā: "Tas ir forši - tu dzīvo kopā ar sportistu, ceļo, viss ir lieliski." Nē, tev jāatrod pareizais līdzsvars starp attiecībām ar sevi, mīļoto cilvēku un sportu. Mamma man šajā ziņā ļoti palīdzēja, viņai ir milzīga pieredze," sacīja Alisa. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu