Liene Stepena: Sievietei nav jāgaida, kad partneris viņā atmodinās seksualitāti (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: instagram/stepenaliene

Horeogrāfe, TV personība un kanāla STV Pirmā! raidījuma "Kad viņas satiekas" vadītāja Liene Stepena pastāstīja, kā sievietēm kultivēt iekšējo seksualitāti un nebaidīties no tabu tēmām. 

Liene Stepena uzskata, ka vislabākie pretnovecošanās līdzekļi sievietei ir seksualitāte un tās kultivēšana.

"Sievietes seksualitāte! Un par to jārūpējas pašai sievietei, nevis jāguļ gultā, jāgaida un jāpieprasa, lai partneris viņā to atmodina. Un seksualitāte neietver tikai mežģīņu apakšveļu un augstpapēžu kurpes. Tā kopumā ir interese par dzīvi un māka saskatīt ikdienā aizraujošas lietas. Un... sieviete ir īpaši neatvairāma, kad dejo pati savu deju," atklāj Stepena.

TV personība piebilst, ka pamanījusi, ka pēdējā laikā sabiedrībā tēmas, kas pirms tam bijušas tabu, nu kļuvušas par normu. 

"Patlaban par seksu, intīmajām attiecībām cilvēki runā daudz atklātāk nekā iepriekš. Nedomāju, ka par ļoti intīmām lietām vajadzētu runāt publiski, drīzāk ģimenē – mātei ar meitu, tēvam ar dēlu. Kā nācies novērot, mūslaiku problēma ir sociālais spiediens, priekšstati, kādu vēlas redzēt citi, un tad var pazaudēt saikni ar patieso būtību," piebilst Liene. 

Pilnu rakstu lasi tiešsaistes žurnālā Klik - šeit!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu