Vai Andželīna Džolija uzsākusi attiecības ar 15 gadus jaunāku vīrieti?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Andželīna Džolija un The Weeknd
Andželīna Džolija un The Weeknd Foto: Reuters/ScanPix

Skaistākais Holivudas aktieru pāris Andželīna Džolija un Breds Pits par šķiršanos paziņoja 2019. gadā. Kopš šķiršanās aktrise nav centusies uzsākt attiecības ar citiem vīriešiem. Vai tagad viss ir mainījies?

Runas par 46 gadus vecās aktrises Andželīnas Džolijas attiecībām ar 31 gadu veco kanādiešu dziedātāju The Weeknd uzvirmoja pavisam nesen, kad abi jau vairākkārt manīti kopīgi vakariņojot.

Portāls "The Daily Mail" ziņoja, ka Džolija 25. septembrī ieradās kādā itāļu restorānā Santa Monikā, kur satikās ar dziedātāju The Weeknd, īstajā vārdā Ābels Tesfajs.

Ziņots, ka pāris divas stundas pavadīja restorāna privātajā zonā, pirms izgāja kopā un iekāpa The Weeknd melnajā automašīnā. Pēc tam abi kopīgi devās uz dziedātāja dzīvesvietu. 

Šī gada jūnijā abi tikās tajā pašā restorānā, kur kopīgi vakariņoja. 

Atgādinām, ka Džolijai un Pitam ir seši bērni: 19 gadus vecā Madoksa, 17 gadus vecais Paks, 16 gadus vecā Zahara, 14 gadus vecais Šilohs un 12 gadus vecie dvīņi Nokss un Vivjena.

Kopš 2016. gada bijušie laulātie tiesā cīnās par viņu aizbildnību, un līdz šim neviens no viņiem negrasās piekāpties.

Pits dzīvo tikai desmit minūšu attālumā no Džolijas īpašuma Losandželosā, tāpēc jebkurā brīdī var bērnus satikt. Tomēr visas tikšanās ar bērniem notiek stingrā saskaņā ar tiesas apstiprināto grafiku.

Tas ir iemesls, kāpēc Pits tiesā cīnās ar savu bijušo sievu par bērnu aizbildnību. Viņš vēlētos saņemt vairāk vecāka tiesības un pavadīt vairāk laika ar bērniem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu