Ērvinga "šovs" turpinās - saspēles vadītājs izlaiž mediju dienu un atsakās atklāt vakcinācijas statusu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kairijs Ērvings
Kairijs Ērvings Foto: EPA/Scanpix

Aizvadītajā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mediju dienā nepiedalīties nolēma Bruklinas "Nets" zvaigzne Kairijs Ērvings, kurš arī nevēlējās atklāt savu vakcinācijas statusu. 

"Es vēlētos šo informāciju atstāt pie sevis," Ērvings teica medijiem tiešsaistes zvanā. "Zinu, ka būšu klāt katru dienu, būšu pieejams saviem komandas biedriem, jo esmu viens no līderiem komandā."

"Jābūt fokusētam vienmēr, nedrīkst novērsties. Tas ir pēdējais, ko es vēlos - papildu uzmanības novēršana," teica basketbolists.

Augustā Ņujorkā tika izdots likums, kurš paredz, ka visiem profesionālajiem sportistiem, lai spēlētu iekštelpās, jābūt vakcinētiem. Šis likums arī varētu ietekmēt spēlētāju piedalīšanos mājas spēlēs.

Sezonas laikā nevakcinētos NBA spēlētājus skars vairāki ierobežojumi, piemēram, nevakcinētajiem spēlētājiem būs jāsēž atsevišķi komandas sapulču laikā, ģērbtuvēs un komandas lidmašīnā.

Pagājušās sezonas sākumā Ērvings arī izlaida mediju dienu pirms treniņnometnes, par to saņemot 25 000 ASV dolāru sodu. Savukārt janvārī spēlētājs saņēma 50 000 ASV dolāru sodu par Covid-19 protokola neievērošanu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu