"Rīgas" hokejisti viesos piekāpjas Maskavas "Dinamo" jauniešiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Rīgas" hokejisti
"Rīgas" hokejisti Foto: hk Rīga

Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) komanda "Rīga" otrdien, 28. septembrī, viesos atzina Maskavas "Dinamo" jaunatnes komandas pārākumu.

Rīdzinieki viesos ar rezultātu 3:4 (0:1, 3:2, 0:1) zaudēja Maskavas "Dinamo" jauniešiem.

"Rīgas" hokejisti visus trīs vārtus guva otrajā periodā. Vispirms pirmajā minūtē Ģirts Silakalns vairākumā pēc māņkustības panāca 1:1. Pēc 11 minūtēm Silakalns realizēja nākamo viesu vairākumu, ar metienu devītniekā panākot 2:2. Pāris minūtes vēlāk ar raidījumu no zonas vidus Kristers Brauns izvirzīja rīdziniekus vadībā, taču laukuma saimnieki atspēlējās un trešajā periodā atgriezās priekšā.

Trešdien abas komandas tiksies atkārtoti.

Ar desmit punktiem deviņās spēlēs "Rīga" Rietumu konferencē ieņem desmito vietu, bet "Dinamo" ar 12 punktiem deviņās cīņās ir piektā.

"Rīga" iepriekšējā sezonā regulārajā čempionātā ieņēma 13.vietu Rietumu konferencē un nekvalificējās izslēgšanas turnīram.

Pēc iepriekšējās MHL sezonas Latvijas komandā ir notikušas visai ievērojamas pārmaiņas. Treneru korpusā pēc vienas sezonas Rīgas "Dinamo" komandā ir atgriezušies galvenais treneris Raimonds Vilkoits un viņa asistents Aleksandrs Ņiživijs, bet par vārtsargu treneri turpina strādāt Nikolajs Žurkovs. Komandas menedžera funkcijas turpina pildīt Juris Opuļskis.

Spēlētāju sastāvā no iepriekšējās sezonas pieteikumā ir palikuši 14 hokejisti, bet klāt nācis 21 jauns hokejists, līdz ar ko ir samazinājies komandas vidējais vecums. Pilnībā ir mainījusies vārtsargu līnija, bet arī aizsardzībā un uzbrukumā ir ievērojamas izmaiņas.

MHL 13.sezonas kalendārs paredz, ka katra komanda regulārajā čempionātā aizvadīs 64 spēles (32 mājās, 32 izbraukumā). "Rīgas" komanda spēlē Rietumu konferencē, kurā ir 17 komandas un tikai astoņas labākās iekļūst izslēgšanas turnīrā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu