"Viņam bija jābeidz dzert jau pirms 10 gadiem." UFC galva asi kritizē Džounsa kārtējo nonākšanu aiz restēm

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Džons Džounss
Džons Džounss Foto: AP/Scanpix

UFC prezidents Deina Vaits sarunā ar "MMA Junkie" atklāja savas domas par nesenajiem Džona Džounsa likumpārkāpumiem. 

23. septembrī Džounss tika iekļauts UFC slavas zālē, bet jau dienu vēlāk viņš jau atradās ieslodzījumā.

Tiek ziņots, ka viņš izmantoja fizisku vardarbību pret savu līgavu, kā rezultātā sievietei konstatētas vairākas vaļējas brūces.

Džounss klusumu par notikušo pārtrauca 28. septembrī, norādot, ka viņš savā dzīvē ir pārcietis pārāk daudz, lai lietotu alkoholu un, ka "viņa smadzenes vienkārši ar to [alkoholu] netiekot galā."

UFC prezidents Deina Vaits šādus Džounsa izteikumus komentēja īsi un kodolīgi: "Viņam vajadzēja pārstāt dzert jau pirms 10 gadiem. Tagad ir par vēlu."

Šī nebūt nav pirmā reize, kad Džounss nonāk problēmās ar likumu. Vien pagājušogad viņš tika arestēts par braukšanu alkohola dzērumā un neatļautu šaujamieroča izmantošanu. Savukārt nedaudz senākā pagātnē Džounss saņēma diskvalifikāciju par autoavārijas izraisīšanu ar citu auto, kurā atradās grūtniece. Toreiz UFC cīkstonis no notikuma vietas arī aizbēga.

"Tas ir tas, ko Džons dara, kad viņš ierodas Lasvegasā. Šī Džonam ir sarežģīta vieta. Džons Lasvegasā pavadīja mazāk nekā 12 stundas un attapās cietumā. Katru reizi, kad viņu šeit atvedam, mēģinām parūpēties, lai viņš šeit pavada pēc iespējas mazāk laika. Šoreiz Džons šeit bija ar ģimeni. Tā vismaz mēs domājām. Izrādās, ka mums nebija taisnība," piebilda Vaits.

UFC galva arī norādīja, ka sagaidīs, kā šī lieta atrisināsies tiesas zālē, lai pieņemtu lēmumus par Džounsa tālāko nākotni viņa vadītajā organizācijā.

Džons Džounss tiek uzskatīts par vienu no visu laiku labākajiem, ja ne pašu labāko MMA cīkstoni. Tomēr viņa problēmas ārpus oktagona bieži vien ir bijusi milzu ēna pār viņa sasniegumiem cīņas sportā.

Savas karjeras laikā ir izcīnījis 26 uzvaras, viena viņa cīņa pasludināta par nenotikušu (no contest), bet vienā duelī viņš tika diskvalificēts par tā saukta "12 uz seši" elkoņa sitiena izmantošanu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu