Maiks Taisons kritiski izteicies par Usika un Džošua sniegumu aizvadītajā cīņā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Maiks Taisons
Maiks Taisons Foto: Reuters/ScanPix

Leģendārais bokseris Maiks Taisons savā "Twitter" kontā pēc Oleksandra Usika un Entonija Džošua cīņas kritizējis abu atlētu sniegumu.

Aizvadītās nedēļas nogalē Usiks pēc tiesnešu lēmuma 12 raundu cīņā pārspēja Entoniju Džošua, savā īpašumā iegūstot WBO, IBF, IBO un WBA jostas.

Kā boksa eksperti, tā fani vismaz Usika sniegumu šajā cīņā vērtēja ļoti augstu. Galu galā, pirms cīņas izteikts favorīts bija tieši Džošua. Tomēr Taisons bija citās domās.

Nereti arī boksā faniem labpatīk salīdzināt dažādu ēru cīkstoņus, piemēram, kurš uzvarētu Taisona un Džošua savstarpējā duelī. Pats Taisons, gan uzskata, ka nedz Usiks, nedz Džošua viņu uzveikt nespētu.

"Pēc Džošua un Usika cīņas noskatīšanās... Varbūt viņiem bija slikts vakars. Skatoties uz šo sniegumu, vai jums tiešām šķiet, ka viņi varētu mani uzvarēt, kad biju karjeras virsotnē?"

"Twitter" ieraksta komentāru sadaļā vairums fanu leģendārā boksera teiktajam piekrita. Tomēr epizodiski izskanēja uzvārds, kurš Dzelzs Maikam varētu sagādāt problēmas - Taisons Fjūrijs.

Protams, abu boksa (pagātnes un tagadnes) superzvaigžņu savstarpējo dueli faniem, visticamāk, nebūs lemts redzēt, tomēr, ņemot vērā Fjūrija milzīgo auguma pārsvaru (206 centimetri pret 178 centimetriem) un tehnisko meistarību, Maikam Taisonam šī cīņa tik tiešām varētu sagādāt problēmas.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu