Ideja kā māja: Kārķu pagasts sociālajos tīklos uzsācis unikālu kampaņu (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Kārķu pagasts/Facebook.com/Publicitātes foto

Ziemeļvidzemē esošā Kārķu pagasta pārstāvji sociālajos tīklos ir uzsākuši kampaņu, kuras mērķis ir atrast pircējus pagasta teritorijā pamestajiem īpašumiem, ziņo pagasta "Facebook" kontā.

"Uzsākam jaunu akciju. Pagastā ir ap pussimts pamestu dažādu īpašumu. Mēs sazināsimies ar īpašniekiem un noskaidrosim vai iespējams to nopirkt. Ja jā, tad jūs to uzzināsiet - katra mēneša sākumā publicēsim informāciju par kādu no tiem," Kārķu pagasta "Facebook" kontā.

"Lai arī Jums tas nav aktuāli, priecāsimies, ka dalīsities ar šo ziņu, jo katrs jauns cilvēks un ģimene pagastā ienes jaunas vēsmas un mēs kļūstam spēcīgāki,"

nobeigumā raksta pagasta pārstāvji, piebilstot, ka lietotāji, kuri dalīsies ar ziņu, piedalīsies konkursā un var laimēt vērtīgas balvas.

Pagasta paziņojums guvis lielu ievērību "Facebook" vidē, ar ierakstu daloties vairāk nekā 7200 lietotājiem.

Portāls "Apollo.lv" novēroja, ka ieraksta komentāros vairums ļaužu slavē ideju. Daudzi lietotāji raksta, ka arī citviet Latvijā varētu pārņemt līdzīgu praksi un pārdot pamestos īpašumus.

Pirmajā ierakstā par 7000 eiro tiek pārdota dzīvojamā māja "Cekuliņas". 

Kārķu pagasts atrodas Ziemeļvidzemē. Pagasta teritorija ir 124km2 un tur dzīvo 660 iedzīvotāji (2017.g. dati - red.), vēsta Valkas novada mājaslapā.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu