FOTO Šonedēļ "Gandrīz ideālās vakariņās" tiekas vidzemnieki

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Šīs nedēļas raidījumā "Gandrīz ideālas vakariņas" centīsies gatavot četri vidzemnieki – "Jūras rezidence Rainis" saimnieks Edžus Arums, garderobes veidošanas trenere un zero waste aktīviste Laura Arnicāne, Dikļu pils īpašnieks un uzņēmējs Egons Mednis un rakstniece, Saeimas deputāte Dace Rukšāne-Ščipčinska.

Kā pirmais viesus pašā jūras krastā, savā radošajā avantūrā ar Raiņa vārdu, uzņems pludmales bāra saimnieks Edžus Arums. Lai arī viņš pats saka, ka mēdz lietas sačakarēt, Edžum izdosies savus viesus pārsteigt ar trim pagatavotiem ēdieniem un iesaistīt viesus radošā izklaidē.

Otrajā vakarā vakariņas gatavos garderobes veidošanas trenere Laura Arnicāne. Vakariņu viesus un skatītājus šoreiz sagaidīs vakariņas bez gaļas un alkohola. Gatavojot ēdienu saviem viesiem, Laura pārsteigs ne tikai ar savu rosību virtuvē, bet arī ar noderīgiem padomiem zaļākai dzīvei.

Lai pagatavotu savas vakariņas, Dikļu pils īpašnieks Egons Mednis dosies jūrā ķert zivis, bet galdā cels paša medītu un gatavotu gaļu ar izmeklētiem vīniem. Bet vai pēc tik intriģējošām vakariņām viesus sagaida līdzvērtīga vakara izklaides programma?

Noslēdzošās šīs nedēļas namamāte būs rakstniece un Saeimas deputāte Dace Rukšāne-Ščipčinska. Viņa viesus uzņems savas ģimenes mājās Cēsu pusē. Vakariņu gaitā Dace viesiem atklās vairākus savus hobijus un iesaistīs izklaidē, ko raidījuma dalībnieki atcerēsies vēl ilgi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu