Leonīda Agutina sieva pirmo reizi atklāti par vīra nodevību Jūrmalā (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Leonīds Agutins apsveic sievu dzimšanas dienā
Leonīds Agutins apsveic sievu dzimšanas dienā Foto: Instagram

Dziedātāja Andželika Varuma ļoti personīgā intervijā raidījumam "А поговорить?" pirmo reizi atklāja, kā vīra nodevība viņu emocionāli iespaidojusi.

Andželika Varuma intervijā "Youtube" raidījumam "А поговорить?" atzina, ka agrāk vai vēlāk attiecības ģimenē mainās. "Dzīvojot kopā ar cilvēku 10-15 gadus, jūs jutīsiet, ka mainās jūsu personīgā attieksme pret mīļoto. Tas ir, mainās arī tie mirkļi, kas agrāk bija prioritāte. Un tad rodas jautājums tikai par to, vai jūs varat dzīvot jaunajā realitātē, vai nē. Katram ir jāiet savs ceļš. Padomju vara šeit nestrādā," saka Andželika Varuma.

Sieviete nodevību salīdzina ar cunami, par kuru ir smieklīgi apvainoties. Māksliniece piebilda, ka laika gaitā viņa varēja pārkārtot savas dzīves prioritātes un tā rezultātā piedot vīra sānsoli.

"Nodevību, kuru Agutins atzina, es nevēlos izdzēst ārā no mūsu dzīves. Apvainoties uz cunami ir smieklīgi, vai ne? Bet tas prasa cilvēku dzīvības. Šeit tas pats. Piedot. Bet tu vari saprast un nepiedot. Un tā ir tava izvēle," sacīja 52 gadus vecā vokāliste.

Varuma uzsvēra, ka viņa laika gaitā bijusi vīram klāt kā "pielīmēta" un bija grūti izturēt pat īsu šķiršanos no viņa. Pēc vokālistes teiktā, viņa uzticējās vīram, ko nemaz nenožēlo. Tagad ģimenē valda pilnīga savstarpēja sapratne, un viņi cenšas neatcerēties vecos notikumus.

"Kad pirmo reizi radās jautājums, vai es varu turpināt dzīvi vienatnē, es sapratu, ka man tas pat fiziski sāp. Es biju ļoti pārsteigta, jo līdz noteiktam brīdim man šķita, ka jebkurā brīdī varu salikt čemodānu un pateikt: "Paldies jums visiem. Visi ir brīvi!" izpildītāja atzinās.

Arī pats Leonīds Agutins atceras 2011. gada notikumus Jūrmalā, kad viņš, būdams iereibis, publiski no pasākuma aizgāja kopā ar svešinieci. Mākslinieks nekautrējās no fakta, ka viņa sieva bija turpat blakus. Mediji nofilmēja mūziķa karsto apskāvienu ar savu mīļāko.

"Mēs ar sievu to joprojām saucam par manu populāro videoklipu. Es, protams, biju nenormāli piedzēries. Es nezinu, kurš to filmēja. Iztēlojos: visapkārt daudz cilvēku, un tas notiek tieši tavā acu priekšā. Pats atnācu, pat nevajag sekot cilvēkam līdzi - vienkārši stāvi un filmē. Man bija uz pāris minūtēm aizbraucis jumts. Tas bija nepatīkams brīdis. Tad mēs ar sievu sastrīdējāmies, patiesībā pat īsti nestrīdējāmies, bet bijām ļoti sarūgtināti. Trīs dienas atradāmies uz šķiršanās robežas, bet tomēr to neizdarījām," atzinās mūziķis.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu