"Viņš nav miris, bet..." "Ferrari" boss nāk klajā ar jauniem komentāriem par Šūmahera veselības stāvokli (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mihaels Šūmahers
Mihaels Šūmahers Foto: Reuters/ScanPix

"Ferrari" autoražotnes viceprezidents un leģendārā Enzo Ferrari dēls Pjēro īsi izteicies par leģendārā Pirmās formulas (F-1) pilota Mihaela Šūmahera veselības stāvokli, vēsta "New Zealand Herald".

Kopš 2013. gada nelaimīgā slēpošanas incidenta, kurā Mihaels Šūmahers iedzīvojās smagā galvas savainojumā par viņa veselības stāvokli informācijas bijis gaužām maz.

Šūmahera ģimenes locekļi intervijās par leģendārā pilota veselības stāvokli allaž atbild ļoti izvairīgi, kamēr apmeklēt bijušo braucēju ir atļauts ļoti šauram cilvēku lokam.

Ik pa laikam nelielu informācijas devu ārzemju medijiem piešķir Šūmahera draugs un bijušais priekšnieks Žans Tods. Iepriekš cita Šūmahera bijušā bosa, Flavio Briatores sieva izteicās, ka vācu pilots komunicējot ar acīm.

Pjēro Ferrari gan norādīja, ka leģendārais pilots komunicēt nespējot.

"Man ir žēl, ka mēs par viņu runājam tā it kā viņš būtu miris. Viņš nav miris, bet viņš arī nespēj komunicēt," norāda Ferrari jaunākais.

Gadu gaitā par Šūmahera veselības stāvokli ir izskanējušas dažādas versijas. Arī dažādi mediķi ir nākuši klajā ar saviem pieņēmumiem par to, kādā stāvokli šobrīd ir leģendārais pilots.

Pavisam drūmu prognozi par Šūmahera veselības stāvokli jau iepriekš nāca klajā atzīts franču neirologs Ērihs Rīders: "Es uzskatu, ka viņš ir veģetatīvā stāvoklī. Tas nozīmē, ka viņš ir nomodā, taču nereaģē. Viņš elpo, viņa sirds darbojas, un, iespējams, viņš var piecelties sēdus vai pat ar speciālista palīdzību kā mazulis paiet, bet neko vairāk. Es domāju, ka tas viņam ir maksimums."

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu