FOTO Šonedēļ "Gandrīz ideālas vakariņas" tiks pasniegtas uz jahtas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Šī vakara "Gandrīz ideālās vakariņās" sacentīsies mūziķe Annija Putniņa, jogas skolotājs Sandis Inzelbergs, vēdiskā astroloģe Inese Dāvidsone un sabiedrisko attiecību speciālists Kaspars Upacieris.

Pirmā izaicinājumu pagatavot varbūt pat ideālas vakariņas pieņēma četru bērnu mamma, perfekcioniste Inese Dāvidsone. Viņa savus viesus pārsteigs ar veģetāriem un vegāniem ēdieniem, kādus vakariņu dalībnieki nav pat sapņos redzējuši.

Otrajā vakarā viesus savas mammas dzīvoklī sagaidīs jogas skolotājs Sandis Inzelbergs. Sandis dzīvo lielā askēzē un ēd tikai reizi dienā. Viņa dzīvesveids ir tik atšķirīgs, ka vakariņu gatavošanā un viesu uzņemšanā Sandis izmantos savas mammas gatavoto scenāriju it visam.

Mūziķe Annija Putniņa viesus izaicina ne pa jokam. Arī viņas vakariņas ir pilnīgi atšķirīgas no iepriekšējās dienās pieredzētajām, jo viesus Annija sagaida uz jahtas. Par spīti tam, ka tuvojas negaiss, Annija ar viesiem dosies jūrā.

Noslēdzošajā sērijā viesus uzņems sabiedrisko attiecību speciālists, kādreizējā radio balss Kaspars Upacieris jeb Ufo. Lai arī vakariņu maratonā ir divi veģetārieši, Kaspars

nekautrējās viesiem celt galdā to, kas pašam garšo, bet izklaidē piedāvāja ielūkoties savā muzikālajā daiļradē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu