VIDEO ⟩ Ikšķilē iereibis vīrietis gandrīz salauž policijas alkometru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Alkometrs.
Alkometrs. Foto: Edijs Pālens/LETA

Ikšķilē kāds vīrietis alhokola reibumā gandrīz salauž policijas alkometru. Par vīrieti, kurš alkohola reibumā vadīja automašīnu tika saņemti vairāki ziņojumi no vietējiem izdzīvotājiem, vēsta raidījums "Degpunktā". 

Ap plkst.20 vietējie iedzīvotāji sagaidīja, ka alkohola reibumā esošo autovadītāju apturēs policija. Tiesa gan, vīrietis tā "aizsvinējies", ka gandrīz salauzis policijas alkometru.

"Tika saņemts ziņojums, ka pie veikala "Maxima" automašīnā atrodas dzērušas personas. Ekipāžai ierodoties notikuma vietā, tika konstatēts, ka automašīnā neviena nav. Pēc 30 minūtēm automašīnai notikuma vietā vairs nebija.

Tā bija devusies Tīnūžu virzienā un ekpiāža devās turp, kur ievēroja attiecīgo automašīnu un to apstādināja. Autovadītājs nenoliedza alkohola lietošanas faktu un nespēja veikt testu. Policija ilgu laiku centās iegūt rādījumus. Mērījumā atklājās, ka vadītājs atradies vismaz piecu promiļu reibumā,” skaidro policijā.

Ar šādiem rezultātiem bija vairāk nekā gana, lai "Volvo" automašīnas vadītājs uz vismaz pieciem gadiem šķirtos no savas vadītāja apliecības, kā arī, tiktu pie soda protokola un četriem cipariem rakstāmas soda naudas.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu