Darbu atsāk četri lielie vakcinēšanas centri (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Vakcinācijas centra "ATTA centrs" Krasta ielā.
Vakcinācijas centra "ATTA centrs" Krasta ielā. Foto: Paula Čurkste/LETA

Rīgā pret Covid-19 sestdien iedzīvotāji var vakcinēties trīs lielajos vakcinēšanas centros, bet Madonā no šodienas būs iespēja vakcinēties Sporta centrā, informēja Nacionālā veselības dienesta Vakcinācijas projekta nodaļā.

Rīgā vakcinēties varēs konferenču kompleksā "Atta Centre", ""Rimi" Olimpiskajā centrā" Grostonas ielā un Ķīpsalas hallē.

Visi trīs vakcinācijas centri darbosies no plkst.9 līdz 20.

Pēc Nacionālā veselības dienesta Vakcinācijas projekta nodaļas vadītājas Evas Juhņēvičas sacītā, centru kapacitāte būs 4000 vakcinācijas epizodes dienā.

Daugavpils olimpiskajā centrā, kur vakcinēšanās centrs darbu sāka agrāk šonedēļ, šodien varēs vakcinēties no plkst.9 līdz 18 pēc "dzīvās rindas" principa.

Vakcinācijai pret Covid-19 var pieteikties, zvanot uz tālruni 8989 vai vietnē "manavakcina.lv", ja personai ir internetbankas pilnā versija un iespēja autentificēt sevi portālā "www.latvija.lv", izvēloties sev ērtu vakcinācijas vietu, datumu un laiku.

Kā vēstīts, pašreizējais Vakcinācijas projekta nodaļas mērķis ir nodrošināt nedēļas vakcinācijas kapacitāti 100 000 vakcinācijas epizožu apmērā. Plānots, ka 41 000 vakcinācijas epizožu nodrošinās ārstniecības iestādes, 16 000 - tirdzniecības centros esošie punkti, 15 000 - vakcinācijas centri Rīgā, 12 000 - ģimenes ārstu prakses un 10 000 - vakcinācijas centri citās pašvaldībās.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu