VIDEO ⟩ Aizkrauklē aizvadītajās brīvdienās notikusi nežēlīga slepkavība (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ieva Leiniša/LETA

Aizkrauklē aizvadītajās brīvdienās notikusi slepkavība - nogalināts 61 gadu vecs vīrietis, kuru vietējie raksturo kā pavisam mierīgu un nekaitīgu kaimiņu, vēstī raidījums "Degpunktā".

Svētdienas rītā citkārt klusajā un mierīgajā nostūrī Aizkrauklē, Smilšu ielā redzēti neprasti daudz policistu auto. Tiem līdzās pavīdējis arī katafalks. 

"Es uzzināju tikai vakarā, ka Rolands ir beigts," teic kaimiņš.

Turpat līdzās notikuma vietai mazdārziņā saimnieko Marija. Kundze sarunā ar "Degpunktā" atklāj, ka ziņu par traģisko notikumu saņēmusi no kaimiņiem, kuri centušies sameklēt mirušā vīrieša māti. Saņemtās ziņas liecinājušas par letālu iznākumu – vīrietis esot nosists. "Viņš bija tik briesmīgi klapēts, ka viņu vairs nevarēja pazīt," dzirdēto atstāsta vietējā iedzīvotāja.

Lai arī, visticamāk, noziegums noticis iedzeršanas laikā, kad nelielajā namiņā viesojušies vēl vairāki vīrieši, neviens no sastaptajiem iedzīvotājiem ballētājus nav redzējis aci pret aci.

Vietējie policisti, lai arī neatsaka komentāru, savos izteikumos par notikušo ir visai skopi – lai gūtu lielāku skaidrību par to, kurš tieši un ko pastrādājis, viņiem nepieciešamas vēl aptuveni 24 stundas. Taču, jādomā, ka šī lieta tiks atšķetināta. Iespējamās iesaistītās personas ir apzinātas, norāda likumsargi.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu