Bilam Geitsam lūgts pārstāt sūtīt nepiedienīgus e-pastus "Microsoft" darbiniecei (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Bils Geitss
Bils Geitss Foto: Leon Neal/AFP

Kompānija "Microsoft" apstiprināja, ka 2008. gadā norisinājās pārrunas saistībā ar nepiedienīgiem e-pastiem, kurus "Microsoft" vadītājs Bils Geitss sūtījis kādai darbiniecei, ziņo "The Wall Street Journal". 

"The Wall Street Journal" ziņo, ka uzņēmuma toreizējais ģenerāldirektors Breds Smits un tā laika izpilddirektors organizēja tikšanos ar miljardieri Bilu Geitsu, lai apspriestu nepiemērota rakstura e-pastus.

Kā ziņots, Geitss 2008. gadā nenoliedza, ka sūtījis sievietei e-pastus un atzina, ka tā neesot bijusi pareiza rīcība.

"Microsoft" valde nerisināja šo jautājumu tālāk, jo zināja, ka starp Geitsu un darbinieci nav bijis fizisks kontakts. Šoreiz Bils Geitss ir atteicies no komentāriem un apgalvo, ka nekas tāds nav noticis.

Atgādinām, ka "Microsoft Corp." padomes locekļi 2020. gadā nolēma, ka Bilam Geitsam jāaiziet no padomes, jo notika padomes izmeklēšana par miljardiera agrākajām romantiskajām attiecībām ar "Microsoft" darbinieci, kas tika atzītas par nepiedienīgām.

"Microsoft" inženierei bijušas seksuālas attiecības ar Geitsu vairākus gadus, vēsta "The Wall Street Journal". Tas bija "romāns pirms gandrīz divdesmit gadiem, kuru abas puses beidza draudzīgi", laikrakstam sacījusi Geitsa pārstāve.

Pagājušā gada martā "Microsoft" informēja, ka Geitss aiziet no uzraudzības padomes, lai vairāk laika veltītu labdarībai.

3.maijā 65 gadus vecais Geitss un viņa 56 gadus vecā sieva Melinda paziņoja par šķiršanos pēc 27 gadu laulības.

1975.gadā Geitss nodibināja "Microsoft" kopīgi ar Polu Alenu.

Pēc žurnāla "Forbes" vērtējuma, Geitss patlaban ir ceturtais bagātākais cilvēks pasaulē. "Forbes" lēš, ka Geitsa bagātība ir 124 miljardi dolāru (102 miljardi eiro).

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu