Porziņģa lielais gads, Simonsa sāga un galvenie favorīti - ko atnesīs NBA 75. sezona?

Matīss Kleinbergs
, Sporta ziņu redaktors
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Portāla "Apollo.lv" podkāsta "Kas laukumā, tas uz mēles" kopā ar 11TV Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) apskatnieku Rihardu Medni apspriedām NBA 75. sezonas galvenos tematus.

Podkāsta ievadā apspriedām vienu no šā brīža "karstākajiem" NBA tematiem - Bena Simonsa un Filadelfijas "76ers" sarežģīto situāciju.

Tāpat apspriedām arī vēl citas NBA komandas, Bruklinas "Nets" problemātisko saspēles vadītāju Kairiju Ērvingu. Izsecinājām, kuru no šiem diviem spēlētājiem, Simonsu vai arī pret Covid-19 vakcinētu Ērvingu, mēs izvēlētos, ja vadītu NBA komandu.

Turpinājumā kritizējām Ņuorleānas "Pelicans" vadību par neprofesionālu attieksmi pret vienu no līgas spožākajām jaunajām zvaigznēm Zaionu Viljamsonu. Ņemot vērā, ka jaunais basketbolists atkal ir uzņēmis lieko svaru un iedzīvojies savainojumā, nākas vaicāt, cik kompetenta franšīze ir Ņuorleānas "Pelicans"? Uz šo jautājumu arī radām ne pārāk glaimojošu atbildi.

Paliekot pie starpsezonas tematikas, apspriedām arī vasarā notikušos darījumus, kuri konkrētās komandas ietekmēs visvairāk. Tāpat arī nācām klajā ar komandām, kuras, mūsuprāt, šosezon pārsteigs pozitīvi.

Uzreiz pēc tam ķērāmies klāt spēlētājiem, kurus šosezon potenciāli varētu aizmainīt. Šeit Rihards kā vienu no variantiem pieminēja arī latviešu basketbolistu Dāvi Bertānu, kā arī viņa komandas biedru Vašingtonas "Wizards" rindās Bredliju Bīlu.

Paliekot pie temata, apspriedām arī abu Latvijas basketbolistu potenciālo sniegumu. Ja par Kristapa Porziņģa gaidāmo sezonu esam noskaņoti pozitīvi, paužot cerību, ka "Mavericks" basketbolists pat varētu atgriezties Visu zvaigžņu spēlē, Bertāna sakarā noskaņojums nav tik pozitīvs.

"Visā visumā es no Bertāna sagaidu tādu trekni vidēju sezonu," visus "par un pret" par Dāvja Bertāna sezonu vienā teikumā apkopoja Mednis.

Podkāsta izskaņā nosaucām savus gaidāmās sezonas komandu top 5, kā arī pārspriedām katras individuālās balvas galvenos kandidātus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu