Mila Kunisa atklāj lielāko neveiksmi bērnu audzināšanā, kas šokējusi pat vīru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Eštons Kačers un Mila Kunisa
Eštons Kačers un Mila Kunisa Foto: Steve Jennings/AFP

Filmas "Friends with Benefits" 38 gadus vecā zvaigzne Mila Kunisa, raidījuma "Ellen Digital's Mom Confessions" jaunajā sērijā, atklāj padomu, ko viņa devusi savai meitai Vaiatai Izabellai, kas, viņasprāt, varētu "radīt meitai nepatikšanas". 

Mila Kunisa sacīja, ka, šobrīd nu jau sešus gadus vecajai meitai, uzsākot mācības pirmsskolā, likusi pagrūst citu bērnu un teikt "nē, paldies".

"Pirmsskolā bija mazs bērns, kurš neizturējās draudzīgi un pagrūda manu meitu," aktrise stāsta. "Viņa atnāca pie manis un sacīja: "Tāds un tāds bērns mani pagrūda." Un es instinktīvi teicu: "Vai tu viņu pagrūdi atpakaļ?" Un viņa atbildēja: "Nē!""

Kunisa, kura ir arī mamma četrgadīgajam Dmitrijam Portvudam, ieteikusi meitai "nākamreiz pagrūst, pateikt "paldies nē" un doties prom".

Pēc sava padoma sniegšanas, divu bērnu mamma atceras, ka redzējusi sava vīra Eštona Kačera seju un viņš bijis šokēts par Kunisas sacīto.

"Tu iestājies par sevi un saki "nē paldies. Negrūd viņu no kāpnēm, no šūpolēm vai no slidkalniņa, bet uz zemes," toreiz teikusi Kunisa.

"Es teiktu, ka tā bija neveiksmīga bērna audzināšana," Kunisa piebilst.

Aktrise arī stāstīja, kādos veidos meita ir līdzīga viņai. "Mana meita ir es. Viņa ir neatkarīga, drosmīga un satriecoši gudra, un tā ir neticama īpašība, kad esi pieaugušais, bet bērnībā tas ir grūti. Viņai ir miljoniem atbilžu uz vienu jautājumu, un viņa nekļūdās," sacīja Kunisa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu