Otrajā stingrā "lokdauna" naktī vairāk pārkāpēju (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Zane Bitere/LETA

Aizvadīta otrā nakts ar komandanstundu un par mājsēdes noteikumu neievērošanu sodīti vairāk nekā 300 personu, to vidū īpaši lielas nepatikšanas būs kādam vīrietim, kurš mājsēdes laikā dzērumā bēga no likumsargiem un kopumā soda naudās savāca teju 4000 eiro, vēsta TV3 Ziņas.

Nedaudz pēc plkst. 20 kopā ar Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Patruļpolicijas ekipāžu TV3 Ziņas dodas galvaspilsētas ielās. Jau īsi pēc mājsēdes sākuma pilsēta ir samērā tukša, sastopam vien kādu retu kājāmgājēju vai ēdienu kurjeru.

Šeit viss kārtībā un varam turpināt ceļu. Tālāk, klīstot pa Maskavas forštrates un Ķengaraga ielām, arī tās piektdienai neraksturīgi klusas. Apturot autovadītājus, visi kā viens maltīšu piegādātāji, kuri darba pienākumu veikšanas laikā drīkst atrasties uz ielas, taču arī tikai ar uzrādāmu pašapliecinājumu.

Turpinot patrulēšanu, nu jau Mežciemā pamanām kādu vīrieti uz skrejriteņa. Policijai gan aizdomas, ka braucējs ir reibumā, tādēļ tā lūdz iepūst arī trubiņā. Alkometrs rāda nulli un vīrietis var turpināt ceļu.

Foto: Komandantstunda 21.oktobrī

Taču ap plkst. 22.30 mierīgo vakaru iztraucē rācijas paziņojums – no Ogres virzienā uz Rīgu policija dzenas pakaļ kādam autovadītājam, kurš ne par ko nav gatavs apstāties. 

Policija Salaspilī esot izveidojusi šķērsli – šosejai pāri novietots smagais auto, tomēr pārgalvīgais autovadītājs tam tiek garām un nu jau joņo uz Rīgas pusi. Tiek piesaistīta arī specvienība.

Piesaistīt pamatīgus policijas spēkus, un norobežojot izbrauktuves, autovadītāju Rumbulā beidzot izdodas iedzīt strupceļā un aizturēt.

Vīrietis atsacījās likumsargiem uzrādīt dokumentus, atklāja vien, ka ir 41 gadu vecs un viņu sauc Anatolijs. Viņš arī neslēpa, šī nav pirmā reize, kad pie stūres sēžas gan bez vadītāja apliecības, gan dzērumā. Tāpat viņš jau iepriekš bijis arī cietumā.

Video: Raidījuma "TV3 Ziņas" sižets

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu