FOTO Šonedēļ "Gandrīz ideālajās vakariņās" satiksies dzīves svinētāji

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pirmdien, 25. oktobrī, kanālos TV3 un Go3 raidījumā "Gandrīz ideālās vakariņās" sacentīsies četri cilvēki, kuri dažādos veidos arī līdz šim parādījuši – viņi māk svinēt dzīvi un sagādāt svētkus citiem – ēdienu stiliste Linda Vilmansone, interjera arhitekte Anda Ozoliņa, folklorists Andris Kapusts un svētku režisors Kārlis Anitens.

Pirmajā, visu dalībnieku iepazīšanās dienā, viesus uzņems Linda Vilmansone. Viņa, būdama ēdienu eksperts, savu konkurentu sirdis centīsies iekarot ar gandrīz veģetārām un austrumnieciski orientētām vakariņām.

Otrajā vakarā viesus uzņems latvisko tradīciju eksperts Andris Kapusts. Viņa ēdienkartē izsmalcināti svešzemju ēdieni skaisti sadzīvos ar seno baltu izmantotiem produktiem. Viesiem būs iespēja uzzināt, kā un ko ēda senie latvieši, iemēģināt roku loku šaušanā, bet vakara noslēgumā pie ugunskura klausīties grupas "Tautumeitas" skaistajās balsīs.

Kā nākamā viesus Tūjas pludmalē sagaidīs interjera arhitekte Anda Ozoliņa. Viņas rokraksts interjerā un galda noformējumos ir ļoti īpašs un to varēs baudīt arī vakariņu viesi. To, kā iejusties mākslā un radīt mākslu pašiem, viesi varēs izbaudīt kā vakara namamātes izklaidi.

Noslēdzošajā vakara sērijā viesus uzņems svētku režisors Kārlis Anitens. Būdams liels Latvijas patriots, Kārlis visos ēdienos izmantos vietējos produktus un gatavos mūsdienīgi latviski. Bet izklaidē – protams, iestudējums, kā īstam režisoram piedien.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu