Influencere Evelīna Pārkere uzskata, ka Maijai Armaņevai pienācis laiks doties pensijā (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Populārā jūtūbere, influencere un uzņēmēja Evelīna Pārkere viesojās Jāņa Krīvēna (Krivenchy) veidotajā raidījumā "Pāļa Bazars", kurā atklāja savu viedokli par pašmāju influenceru vidi. 

Evelīna Pārkere sarunā ar Jāni Krīvēnu pauda savu viedokli par Latvijas Influenceru asociācijas vadītāju Maiju Armaņevu. Pārkere Armaņevu salīdzināja ar pašmāju influenceri Elīnu Didrihsoni. 

"Viņas abas ir tādas diezgan heitotas influenceres Latvijā. Atšķirība Elīnai un Maijai ir tas, ka Elīnai ir bizness. Viņai ir milzīga auditorija, viņai patiešām ir veiksmes stāsts. Maijai es neesmu dzirdējusi, ka viņai būtu kaut kas veiksmīgs. Viss, ko es dzirdu par Maiju ir nekas labs, tikai slikts. [..] Man liekas, ka tādā situācijā vajag bišķiņ paklusēt, neko nedarīt, nerādīties kādu laiku un padomāt, ko es varu izdarīt tādu, lai cilvēkiem es sāktu patikt, vai vismaz būtu mana auditorija, kas respektētu mani par to, ko es daru, nevis tikai - visi mani ienīst.

Tas, manuprāt, ir tas laiks, kad vajag iet uz pensiju," sacīja Evelīna.

Runājot par šī gada maijā plašu rezonansi izraisījušo PTAC influenceru sodīšanu, Pārkere nesaprot, kāpēc influenceres Katrīne Sauliete un Adriana Miglāne cīnījušās ar likumu. Arī Pārkere bija no PTAC saņēmusi aizrādījumu par reklāmas likuma pārkāpumiem, taču to ātri izlabojusi un izvairījusies no soda.

Pēcāk Evelīna pati izveidojusi ciešus kontaktus ar PTAC un vienojusies, ka līdz ko centrs pamanīs kādu likumpārkāpumu Pārkeres saturā, tā pirms naudas soda piemērošanas uzreiz došot ziņu, lai influencere var labot savas kļūdas. 

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu