Kašers atklāj trakāko stāstu savā randiņu vēsturē (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Mākslinieks, uzņēmējs un influenceris Kašers jeb Kaspars Blūms-Blūmanis Miņins, kurš kopš vasaras sākuma ir precējies ar fitnesa treneri Jāni, kanāla "STV Pirmā!" šovā "Slavenības. Bez filtra" pastāstīja, ka viņš kaut kā vienmēr iepaticies tieši muskuļotiem vīriešiem, no kuriem vairāki bijuši tagadējā dzīvesbiedra profesijas pārstāvji.

Viens no Kaspara briesmīgākajiem randiņiem ir bijis tieši ar šāda tipa vīrieti - viss izvērties pat ļoti kuriozi. Pielūdzējs viņam atbraucis pakaļ uz centru, aizvedis uz daudzdzīvokļu māju, taču licis pagaidīt 15 minūtes pirms nākšanas augšā.

"Es uzbraucu augšā un dzīvoklī visur pie sienām salikti tie krievu tepiķi. Viņš bija uzklājis galdu, iededzis svecītes, cienāja mani ar vodku. Tad pēkšņi pie durvīm zvana kaut kādi elektriķi un nāk iekšā. Es tur sēžu un domāju - ak mans Dievs... mums tur uzklāts galdiņš ar to mežģīņu audekliņu, svecītes, rasols, siļķe kažokā. Es jutos neērti, viņi jutās neērti," smejas Kašers. Interesanti, ka trakākais sekojis pēc tam, kad viņš nolēmis tomēr pamest neveiksmīgo randiņu.

Pielūdzējs Kasparam norādījis, ka labi vien ir, jo viņam tāpat tūlīt mājās nāks draugs. Bet tas vēl nav viss - muskuļotais vīrietis izrādījis interesi par otro randiņu, taču prasījis Kašeram, lai viņš nogrieztu matus un pamainītu stilu, lai izskatītos vīrišķīgāks. Beigu beigās nākamā tikšanās izpalika un abi par laimi nav tikušies kopš tā laika.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu