"Es vairs negribu būt zvaigzne." Skandalozais reperis Morgenšterns vēlas pamest šovbiznesu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Populārais 23 gadus vecais reperis Morgenšterns intervijā Ksenijai Sobčakai atzina, ka piedzīvo eksistenciālo krīzi un pat domājis par aiziešanu no šovbiznesa.

Reperis atzina, ka viņu neuztrauc nemiernieka tēls. Viņš visiem ir sevi pierādījis: "Es gribu dzīvot sev. Tā nav bijis ilgu laiku." Šobrīd mākslinieks vairs nevēlas uztraukties par katru lieko kilogramu un citu viedokļiem internetā.  

Agrāk Morgenšterns saviem sekotājiem teica, ka viņam ir vienalga, ko par viņu domā, bet patiesībā tā tas nav: "Kad tu kliedz, ka tev p***j, tev īstenībā nav p***j."

Morgenšterns neslēpa, ka lasījis teju visus komentārus, un nepatīkamākie viņam bijuši kā "degviela". Ar to palīdzību viņš pierādīja sev un citiem, ka ir "foršs".

"Es pietiekami esmu pabijis šovbiznesā un mūzikā. Tur ieņemu vadošo pozīciju. Man nav intereses to saglabāt," sacīja Morgenšterns, piebilstot, ka vēlas doties tālāk, viņam ir citi plāni.

Tagad Morgenšterns vēlas veicināt pozitivitāti: "Ir jādzīvo nevis sava ego, bet gan pasaules dēļ, un tā jums atdos atpakaļ vairāk." Viņš paskaidroja, ka vēlas citiem būt paraugs.

Ir vērts atzīmēt, ka pēc intervijas tika publiskots video, kurā Morgenšterns atzinās, ka sācis nodarboties ar labdarību tiesībsargājošo iestāžu spiediena dēļ.

"Agrāk es apvainojos par to, ka cilvēki ir stulbi un nesaprot lielo ģēniju - mani... Man šķita, ka radu vislielāko mākslu. Man likās, ka esmu traks ģēnijs. Un mani aizvainoja tas, ka cilvēki to nesaprata.

Es joprojām tā domāju, bet vairs negribu to pierādīt. Es sapratu, ka ne visi domā tāpat kā es," viņš atzina Sobčakai.

"Lieta tāda, ka nav vairs jēgas... Tu esi populārs tukšums, bet tas ir paradokss... Ažiotāža pāries, un visi aizmirsīs... Es nezinu, ko darīt tālāk... Es kādreiz biju izsalcis, un uzkāpu virsotnē. Es vairs nevēlos būt zvaigzne," norādīja mākslinieks.

Reperis sacīja, ka ir noguris no medijiem. Tagad Morgenšterns vēlas, lai visi viņu liktu mierā un viņš spētu izprast sevi. Reperis nevēlas būt visu mīlēts un dievināts. "Tas ir garlaicīgi," viņš saka.

Morgenšternam nav tabu tēmu, taču viņš saka, ka "nav pašnāvnieks", tādēļ grib dzīvot labi un reizēm piekrīt savu viedokli neizpaust. Mākslinieks nosauc savas šī brīža vērtības: "Lai es un mana ģimene atpūstos. Es necīnos par cilvēkiem un taisnību."

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu