"Ekstrasensu cīņu" vadītājs Marats Bašarovs atklāti par vardarbību pret bijušajām sievām (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: instagram/maratbasharov

Krievijas televīzijas raidījumu vadītājs, teātra un kino aktieris Marats Bašarovs raidījumā "Alena, sasodīts!" pārrunāja skandalozo projektu "Ekstrasensu cīņas" un interviju ar TV personību Ļeru Kudrjavcevu, kurā mākslinieks atzina, ka sitis bijušās sievas.

Pēc skandalozās intervijas Ļeras Kudrjavcevas raidījumā viņš turpina aktīvi strādāt teātrī un televīzijā, filmēties seriālos un vada savu "YouTube" kulinārijas raidījumu. "Veselīgs dzīvesveids un Bašarovs - tas ir kā ģēnijs un nelietis," teica aktieris.

Bašarovs pēc skandāliem, kuros bijis iesaistīts, nolēmis vairs nelasīt sociālajos tīklos atrodamos komentārus.

"Interneta telpā valda absolūta visatļautība... Kāpēc lasīt?" Bašarovs uzskata.

Viņš nav manījis, ka aktierim ir samazinājies sabiedrības atbalsts. Mākslinieks atzīmē, ka izrādēs ir tieši vairāk skatītāju.

"Es taču meloju. Es esmu aktieris. Kā jūs zināt, ka es jūs nemaldinu. Rīt būs nākamā intervija, un es teikšu ko pavisam citu... Ja nemelosi, tu nestāstīsi,” viņš noslēpumaini saka.

Bašarovs atzīmēja, ka viņu neinteresē noteikta tēla saglabāšana. Viņš sevi pierāda ar darbiem. Cilvēki skatās uz viņu un saka, ka ir gatavi piedot visu. Aktieris uzskata, ka cilvēkiem vajadzētu nožēlot grēkus. Kas attiecas uz vardarbību pret sievietēm, viņš "grēkus nožēlos mājās, nevis raidījumā ar Ļeru Kudrjavcevu".

Viņam ir labas attiecības ar bijušajām sievām. Kas attiecas uz viņa bijušo sievu - Jekaterinu Arkharovu, aktieris saka, ka viņai vajadzētu "mazāk dzert". 

"Es virtuvē iesitu pļauku, un tā ir brutāla piekaušana," Bašarovs sašutumā stāsta. Viņš uzskata, ka sāpju aizvainojuma un muļķības dēļ sievietes dodas uz raidījumiem, lai sūdzētos par bijušajiem vīriem.

Šobrīd Maratam Bašarovam ir jauna mīļotā. Sieviete nav publiska persona un aktieris uzsver, ka ir priecīgs par to.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu